Vinski fitnes, vežbanje u vinogradu

0

Cantina Al Rocol je poljoprivredno vinsko gazdinstvo koje se nalazi u mestu Ome u blizini grada Breša u Lombardiji, ovaj deo i inače je jedna od najboljih vinskih regija u Italiji, pa zato i ne čudi činjenica da su baš ovde odlučili da krenu sa novinama.

Poznato je Italijani umeju da uživaju u životu, i da im ništa nije strano, pa su tako sada spojili berbu grožđa i sportsku aktivnost u vrlo kompatibilnu zabavu u vinogradima, vinski fitnes. Gosti koji dolaze u berbu imaće priliku da vežbaju u vinogradima, pod budnim okom posebnog vinskog trenera fintesa.

Njegov posao je da vodi polaznike, uvodi ih polako u sve svakodnevne aktivnosti koje se odvijaju u vinogradu i predstavlja im branje grožđa. Kao nagradu za uloženi trud, gostima-beračima se na kraju svakog treniga služi po koja čaša vina, vrlo često i neki proizvod u kome su oni učestvovali i dali svoj doprinos.

Vinski fitnes je rezervisan za manje grupe, a održava se svake nedelje u septembru, a Cantina Al Rocol je seosko gospodarstvo u kome je moguće i prenoćiti.

Share.

Comments are closed.