Više stotina zvanica na svečanom otvaranju prvog Sheratona u Srbiji

0

Novi Sad je bio prestonica najelitnijeg srpskog hotelijerstva

Gosti iz elitnih krugova poslovne javnosti i brojne zvanice iz javnog života prisustvovali su proslavi povodom svečanog otvaranja prvog Šeraton hotela u Srbiji. Novi Sad je stao rame uz rame sa svetskim prestonicama. Otvaranjem hotela “Sheraton”, luksuznog objekta sa četiri zvezdica, Srbija je stavljena na mapu ovog čuvenog lanca.

Više stotina zvanica na svečanom otvaranju prvog Sheratona U Srbiji

Domaćini su za ovu priliku priredili spektakularan događaj kakav dolikuje povodu, a izvanredan nastup ekscentričnog Studia Alektik i maestralne izvedbe šefa kuhinje, izazvali su lavine pohvala i ostavile u pozitivnom raspoloženju gotovo 500 gostiju.

Više stotina zvanica na svečanom otvaranju prvog Sheratona U Srbiji

U najvećoj kongresnoj sali, priređen je i zvanični deo događaja, na kome je gostima dobrodošlicu poželeo predsednik MK Grupe Miodrag Kostić, koji se zahvalio zvanicama na dolasku i izrazio zadovoljstvo što mu je ukazana prilika da svečano predstavi investiciju vrednu 15 miliona evra koja će da doprinese bržem razvoju Novog Sada kao centra kongresnog turizma.

Više stotina zvanica na svečanom otvaranju prvog Sheratona U Srbiji

Svečanosti je prisustvovala i premijerka Ana Brnabić, koja je istakla svoje veliko lično zadovoljstvo što prisustvuje otvaranju hotela Sheraton.

Više stotina zvanica na svečanom otvaranju prvog Sheratona U Srbiji

„Ovo je još jedan izuzetno značajan signal za Novi Sad, sve njegove građane, sve goste i sve one koji tek planiraju da posete Novi Sad. Ovakvim hotelom Novi Sad postaje još jači turistički, kongresni i kulturni centar naše zemlje“, izjavila je Brnabić.

Prvi Sheraton hotel u Srbiji posluje pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu „Marriott International“, i raspolaže sa 150 superior soba, od čega je devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan “a la carte” restoran sa vrhunskom ponudom, kao i bar koji će biti na usluzi ne samo gostima hotela, već i građanima.

Share.

Comments are closed.