Visitfrenchwine.com: novi portal za ljubitelje francuskog vina

0

Ljubitelji francuskog vina i enoturizma sada mogu  otkrivati velike francuske vinograde na novom portalu: Visit French WineWeb-stranica, koja je na francuskom i na engleskom jeziku, okuplja sve enoturističke destinacije u Francuskoj i u manje od tri klika vodi vas na web-sajt partnera, koji najbolje odgovara onome što tražite.

Ovaj projekat jedinstvenog portala posvećenog francuskim vinogradima i njihovom upoznavanju, pokrenut je nakon što je utvrđeno da, ustvari, ne postoji web-stranica, koja bi međunarodnoj klijenteli predstavljala francuski enoturizam i njegovu raznolikost. Kako bi otklonila taj nedostatak, Atout France je odabrala da stavi fokus na jaka obeležja destinacija ili proizvoda, koji mogu nositi ulogu lokomotive za celu tu tematiku na tržištima. Kao gostoljubiva, kreativna i savremena destinacija, Francuska redovno osvežava svoju turističku ponudu. Pojam iskustva i otkrivanja posebno je istaknut na ovoj web-stranici s namerom da izazove pozitivne emocije i potekne želju da se vidi i doživi ono što je tamo opisano. Osim toga, minimalistički i fluidni dizajn web-stranice omogućava njeno lako pretraživanje i intuitivnu navigaciju na svim mobilnim uređajima. Na Visit French Wineu otkrićete:  doživljena iskustva, enoturističke događaje, stranice o vinogradima, rute obilazaka i enološke ideje u rubrici “nadahni me”. Ambicija  stranice www.visitfrenchwine.com jeste program obilazaka vinograda kao turističkih destinacija isticanjem pojma iskustva boravka.  U dogledno će vreme ovaj web-sajt postati jedini portal promotivnih kampanja koje će voditi Cluster Enoturizam Atout Francea.

Brendovi proizvodâ partnera projekta:
Relais & Châteaux, AdVini (Ogier, Gassier, Jean Jean, Cazes, itd.); Gérard Bertrand, Château Smith Haut Lafitte, Château de Berne, Château Cordeillan Bages, Bernard Magrez, Mumm, Martell, Château du Clos de Vougeot, Rémy Martin, Duboeuf, Ackermann, LVMH (Moët & Chandon, Hennessy, Dom Perignon, Ruinart, Veuve Cliquot, Krug, Mercier, Château d’Yquem).

Brendovi destinacija partnera projekta:
Bordeaux, Champagne, Vallée du Rhône, Provence, Alsace, Val de Loire, Sud Ouest & Armagnac, Cognac, Savoie, Pays d’Oc, Roussillon, Languedoc, Bourgogne, Beaujolais.

Share.

Comments are closed.