VLM Airlines leti iz Maribora do Splita i Dubrovnika

0
VLM Airlines, aviokompanija u vlasništvu holandske kompanije SHS Aviation, objavila je uspostavljanje dve redovne, sezonske linije sa aerodroma u Mariboru do dve destinacije na Jadranskoj obali – Splita i Dubrovnika, saopšteno je iz VLM. 
VLM Airlines će održavati ove linije svakog utorka, tokom avgusta, turboelisnim avionom Fokker 50. Karte za ove letove su već u prodaji po ceni od 39 EUR na liniji Maribor-Split i 49 EUR na liniji Maribor-Dubrovnik (cena za jedan smer sa uključenim taksama i obaveznim doplatama) i mogu se kupiti preko sajta ove kompanije.
Cena uključuje do 20kg predatog prtljaga i do 10kg ručnog prtljaga. Za sve putnike, parking na Aerodromu Edvard Rusjan u Mariboru je besplatan.
Nove linije između Maribora i Splita i Maribora i Dubrovnika će biti uspostavljene 8. avgusta, a letovi će se obavljati do 29. avgusta.
VLM Airlines poseduje flotu od 6 aviona Fokker 50, a ovog leta će održavati 15 linija, povezujući 11 destinacija u pet zemalja. Osim redovnih letova iz Maribora do Splita i Dubrovnika, VLM Airlines obavlja i sezonske letove iz Italije (Ankona, Bari i Salerno) do Hrvatske (Brač, Split i Zadar), Grčke (Krf, Preveza i Zakintos) i Crne Gore (Podgorica i Tivat).
Share.

Comments are closed.