Whisky Fair Beograd 3.0

0

U klubu SubBeerni centar 24. i 25. novembra održaće se treći Viski sajam – Whisky Fair Beograd 3.0 pod sloganom „Znamo se“.

U SubBeernom centru, u Cetinjskoj ulici 15 u Beogradu, 24. i 25. novembra biće održan treći Viski sajam. Na sajmu će ove godine biti ponuđeno posetiocima da degustiraju više od 100 vrsta viskija, a oni će takođe imati priliku i mogućnost da se detaljnije upoznaju sa kulturom i istorijom ovog popularnog pića.

Osim već tradicionalnog i  neizbežnog zabavnog dela sajma,  on će imati i edukativni karakter, u kome će zainteresovani posetioci moći da kroz predavanja i radionice se bliže upoznaju sa tradicijom, poreklom i suptilnim razlokama među vrstama viskija. Whiskey Fair je prava prilika prilika da se pored degustacije pića,  probaju i specijaliteti koji u sebi sadrže viski, kao i tradicionalna jela zemalja iz kojih viski dolazi.

Takođe, u znaku slavljenja ovog pića, u decembru, prvog vikenda biće organizovana i Aukcija otvorenih flaša, tokom koje će posetioci imati priliku da kupe otvorene flaše sajamskih specijalnih etiketa po nižim i pristupačnijim cenama.

Share.

Comments are closed.