Whisky Fair 09. i 10. februara 2018. u Zagrebu

0

U glavnom gradu Hrvatske održaće se Whisky Fair, sajam koji okuplja brojne ljubitelje i proizvođače  viskija. Svi poznatiji brendovi će predstaviti svoje proizvode koji u sebi sadrže vekovima stvaranu tradiciju u vidu ovog božanskog nektara.

Ovaj jedinstveni događaj ugostiće proizvođače i poštovaoce viskija 09. i 10. februara u Plaza Event centru u Zagrebu. Organizatori očekuju oko 3000 stručnjaka i poznavalaca ovog vrhunskog pića, i oko 150 različitih vrsta viskija. Na sajmu će svoju ponudu predstaviti i domaćini, a veći deo celokupnog izloženog programa će moći da se kupi po promotivnim cenama. U subotu, 10. februara, na kraju manifestacije, održaće se i aukcija sajamskih najkvalitetnijih proizvoda.

Na sajmu će, uz džin koji je prošle godine bio piće gost, ove godine gostovati i rum, pa će ove godine ponuda biti još raznovrsnija. Tokom prve tri godine na sajmu su se mogli probati škotski, irski, kanadski, američki i japanski viskiji, a bilo je i nekih posebnih ponuda, kao što je  japanski raritet Nikka from the Barrel, tajvanski Kavalan Sherry Cask,  Glenfiddich 50 i izuzetno retki Port Ellen iz 1976.

Ovogodišnji sajam će imati najbolju viski ponudu do sada, i biće predstavljeni neki novi brendovi. Za poznavaoce i one koji žele da se bave ovim poslom, biće organizovane Masterclass radionice. Ako zaista uživate u ovom piću, u svakom novom ukusu i mirisu, ne smete propustiti najveći regionalni Whisky Fair u Zagrebu.

Share.

Comments are closed.