Wizz Air dobio IOSA registraciju od strane IATA

0

Wizz Air sa ponosom obaveštava javnost da je primio IOSA (Operational Safety Audit) registraciju koju izdaje IATA (Međunarodna asocijacija vazdušnog saobraćaja), što predstavlja značajan reper u oblasti bezbednosti avio kompanija.

Od početka letova u 2004. ovaj avioprevoznik je posvetio dosta vremena i resursa da osigura bezbednosnu kulturu i procedure i omogući trening i razvoj svojih zaposlenih na najvišem nivou. IOSA program je svetski standard u oblasti bezbednosti avio kompanija koji procenjuje kontrolu bezbednosti, kontrolu sistema i procedura. Procenu Wizz Air-a obavila je revizorska organizacija AQS, jedna od šest ovlašćenih od strane IATA.

Jožef Varadi (József Váradi), generalni direktor Wizz Air-a je izjavio: “Wizz Air je posvećen ostvarivanju najviših standarda u svim oblastima poslovanja. Ponosni smo na IOSA registraciju koja potvrđuje bezbednosnu kulturu koju smo uspostavili unutar kompanije. Bezbednost je naš prioritet broj jedan i putnici mogu da lete sa nama veoma jeftino znajući da su u sigurnim rukama.”

Share.

Comments are closed.