Wizz Air najavljuje dve nove linije iz Tuzle

0

Wizz Air, najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, danas je najavio dve nove linije iz Tuzle do Bilunda i Berlina (aerodrom Schoenefeld) počevši od 31. oktobra i 17. decembra s dva nedeljna leta ponedeljkom i petkom, odnosno utorkom i subotom. Karte za nove letove su već u prodaji i mogu se rezervisati preko sajta wizzair.com po ceni već od 29,99 KM *.

 Billund je dom Lego Groupe, a poznat je i po tematskom parku Legoland. Grad je popularna destinacija za turiste, pogotovo porodice s decom. Od 2009. godine grad je i dom akvaparka Lalandia Billund. Niz drugih atrakcija kao što su zoološki vrt Givskud i Kongernes Jelling – dom vikinških kraljeva se mogu naći u tom području.

Sa svojim dinamičnim kulturnim, političkim, medijskim i naučnim životom, Berlin je jedna od najpopularnijih destinacija među turistima. Grad je poznat po svojim festivalima, raznolikoj arhitekturi, noćnom životu i savremenoj umetnosti, pružajući veliki izbor kulturnih programa. Oko jedne trećine gradske površine sastoji se od parkova, vrtova i jezera, što ga čini savršenim izborom za putnike koji žele da upoznaju turističke znamenitosti, a u isto vreme da budu okruženi prirodom. Grad je i poslovni centar za high-tech industriju, inženjering, farmaceutske i elektronske kompanije koje ga čine idealnim odredištem za poslovne putnike.

Prvi let WIZZ-a iz Tuzle bio je u 2013. U junu 2015. Tuzla je postala 19. baza Wizz Air-a, a Bosna i Hercegovina 11. zemlja u kojoj je osnovana naša operativna baza, čime su stvorena brojna radna mesta i pokazana posvećenost kompanije Bosni i Hercegovini. Već smo prevezli 600,000 bosansko-hercegovačkih putnika na našim niskotarifnim linijama i sa ove nove dve ka Danskoj i Nemačkoj, Wizz Air sada nudi ukupno 10 linija do 5 zemalja iz Bosne i Hercegovine.

*konvertilbilnih maraka

Share.

Comments are closed.