Wizz Air objavljuje akciju prodaje karata koja važi 24 sata

0

Popust od 20 odsto* na odabrane letove za karte rezervisane u sredu, 15. avgusta 2018. godine

Wizz Air, jedna od evropskih avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, danas je pokrenuo akciju prodaje karata do kraja leta, ponudivši putnicima popust od 20 odsto* na odabrane letove rezervisane danas, 15. avgusta 2018. godine. Ponuda važi za preko 30 odsto letova u okviru mreže Wizz Aira do 16. septembra ove godine.

Bilo da želite da rezervišete porodični odmor na moru u poslednjem trenutku pre nego što deca krenu u školu ili da obradujete voljenu osobu bekstvom sa vrućeg gradskog asfalta, jedno je sigurno – u okviru mreže Wizz Aira postoji destinacija koja odgovara svim vašim potrebama. Wizz Air se uvek trudi da motiviše svoje putnike da postave sebi izazov i otputuju na nove i neotkrivene destinacije i zato nema razloga da preko WIZZ-a ne rezervišete avanturu do zemlje koju nikad ranije niste posetili.

Zahvaljujući današnjoj prodajnoj akciji, putnici Wizz Aira mogu maksimalno da iskoriste poslednje dane leta za samo 1799 RSD po osobi i tako obezbede odličan razlog da letnju garderobu obuku još jednom pre nego što temperatura padne.

*Popust od 20 odsto se odnosi na karte uključujući takse i obavezne naknade bez administrativne takse.

Ova promocija važi za 15. avgust 2018. godine od ponoći do 23.59h po centralnoevropskom vremenu samo za odabrane letove. Sva putovanja se moraju završiti do 16. septembra 2018. Cena važi samo za rezervacije preko sajta wizzair.com ili mobilne aplikacije WIZZ.

**U jednom smeru uključujući sve takse i obavezne naknade

O kompaniji Wizz Air

Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 104 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 25 aerodroma i povezuje 141 destinaciju u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od preko 4.000 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 30 miliona putnika u proteklih 12 meseci. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-bezbednosti. Kompanija je nedavno dobila nagradu Najbolja evropska avio-kompanija u 2017. godini koju dodeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.

Share.

Comments are closed.