Wizz Air od sada i iz Crne Gore

0

Low-cost avio kompanija Wizz Airu  počela je sa letovima iz Crne Gore. Prvi let Wizz Air-a sa podgoričkog aerodroma će biti do Milana (Bergamo). Ova linija već se pokazala kao veoma popularna – sva mesta su već rasprodata nekoliko dana pre leta.

Zajedno sa linijom ka Milanu (Bergamo), Wizz Air će počeo sa letovima za Memingen u Nemačkoj. Obe nove linije WIZZ-a će se obavljati dva puta nedeljno, a karte su već u prodaji preko sajta wizzair.com po cenama već od 19,99 evra.

Sa dodatkom Podgorice u svojoj rastućoj mreži linija, Wizz Air može da ponudi preko 450 linija povezujući 124 destinacije u 38 zemalja omogućivši milionima putnika pristup pouzdanom avio saobraćaju.

Tamara Valoa (Tamara Vallois), direktorka službe za odnose sa javnošću Wizz Air-a je izjavila: “Radosni smo što danas proslavljamo prvi let na prvoj liniji WIZZ-a iz Podgorice do Milana (Bergamo). Uz cene već od 19,99 evra očekujemo da će ova usluga podstaći veći broj inostranih turista da posete Crnu Goru. Sigurni smo i da će sa druge strane putnici iz Crne Gore sa radošću prihvatiti naše niske cene do Italije. Osim do Milana (Bergamo), WIZZ će povezati Crnu Goru i sa Nemačkom, i to linijom od Podgorice do Memingena koja će startovati sutra. Radujemo se velikom broju zadovoljnih putnika i plodonosnoj saradnji sa podgoričkim aerodromom”

Share.

Comments are closed.