WorldFood Istanbul, sajam hrane i pića od 05. do 08. septembra u Istanbulu

0

WorldFood Istanbul, sajam hrane i pića biće održan u Instabulu ove godine od 05. do 08. Septembra.

​WorldFood Istanbul je najveći sajam hrane i pića u Turskoj, a samim tim i u regionu. Sajam svake godine okuplja više od 360 domaćih i internacionalnih proizvođača hrane, koji se sastaju u glavnom gradu Turske, kako bi pregovarali i razmatrali sve dosadašnje poslovne prilike u cilju unapređivanja daljih poslovnih odnosa.

World Food Istanbul tokom njegovog održavanja, posećuje veliki broj predstavnika marketinških kompanija, uvoznika i izvoznika, trgovačkih poduzeća, hoteljera i ugostitelja, svih kompanija iz oblasti prehrambene industrije, a takođe i veliki broj predstavnika štampanih i elektronskih medija. Svi izlagači i učesnici svojim nastupom na ovom sajmu imaju priliku da predstave svoje proizvode partnerima iz zemalja Evrope, Srednjeg Istoka, Severne Afrike, kao i domaćinima.

Republika Turska ima  77 miliona stanovnika, i jedna je od  zemalja sa najvećim tržištem u regionu. Osim svog idealnog geografskog položaja, poznato je da se prostira na dva kontinenta, izuzetno je popularna i povoljna destinacija za strane investicije, pa je sa razlogom lider u industriji, privredi, turizmu i međunarodnoj saradnji.

Share.

Comments are closed.