Zagreb organizuje MICE b2b forum

0

Društvo Europe Congress iz Praga i Hrvatska turistička zajednica organizovaće u  Zagrebu od 18. do 20. februara održavanje osmog izdanja Annual MCE Central & Eastern Europe foruma.

MICE b2b Forum okuplja klijente iz celog sveta koji su zainteresovani za kongresnu i incentive ponudu srednje i istočne Evrope, kao i za  hotele, kongresne sale, aviokompanije. Na jednom mestu okupljaju se hotelijeri, predstavnici turističkih destinacija i MICE agencija zaduženih za organizaciju ovakvih vrsta događaja, pa je forum je mesto direktnih poslovnih susreta, druženja i poslovnog povezivanja. Zagreb je izabran da bude domaćin zbog svoje bogate istorijske I kulturne baštine, opuštene atmosfere i odlične gastronomske ponude.

Najveća prednost učešća na forumu je svakako mogućnost da se svi poslovni partneri sretnu licem u lice, na već unapred organizovanim sastancima, ali i prilika da se provede neko vreme sa njima u cilju boljeg upoznavanja, što se uglavnom može desiti samo na ovakvim skupovima. To je svakako najbolja investicija u pronalaženju novih poslovnih mogućnosti i partnera.

 

Share.

Comments are closed.