Žan Žak Born u Beogradu

0

Frigoland vas poziva na specijalni gastronomski događaj koji se organizuje 28.09.2017. u Beogradu – Metro HoReCa centar, povodom promocije francuskih voćnih pirea SICOLY®, čiji su uvoznici i distributeri za Srbiju kao i zastupnici za Balkan.

Ovi proizvodi su se već našli u najekskluzivnijim hotelima, restoranima, poslastičarnicama i barovima (Square Nine, Marriott, Homa, Madera, Kalemegdanska Terasa, Lorenzo&Kakalamba, Toro Latin gastro bar i Beton hala, Burrito madre,Tintolino, Principessa, G-đa Mirkov i mnogi drugi).

Specijalni gost biće Žan Žak Born, slavni francuski poslastičar, nosilac nagrade MOF (najbolji kuvar Francuske) i osnivač škole gastronomske kuhinje i poslastičarstva.

Gospodin Born će izvršiti prezentaciju i praktično pokazati primenu voćnih pirea SICOLY kroz izradu kolača, tarta i sorbea, uz asistenciju Branka Kisića, šefa kuhinje hotela Square Nine u Beogradu.

Pored primene voćnih pirea SICOLY®  u pravljenju poslastica, imaćete priliku da se upoznate i sa njihovom primenom u pripremanju koktela za koje će biti zadužen naš poznati barmen Vukašin Despotović.

Za sve dodatne informacije:

Magdalena Gerovac
frigoland@gmail.com
Tel/fax:+381 11 40 67 908
Mob: +381 65 222 70 90

Share.

Comments are closed.