Zašto je Disneyland u Parizu savršen i za odrasle?

0

Svako zna da je Diznilend čarobno privlačan i neodoljiv za decu, i da se tamo uglavnom zbog njih i ide, međutim, malo ko zna de je on odličan i za odrasle. Evo par razloga da posetite Diznilend, i zašto bi to moglo da bude nešto najzabavnije u 2018. godini.

Atrakcije

U Diznilendu jeste sve namenjeno zabavi i igri, ali nije sve namenjeno baš deci. Postoji puno stvari za sve one koji su rođeni u neka lepa vremena, pa su tako i atrakcije i teme parka namenjene baš njima. Svi junaci i likovi iz detinjstva su tu, prisetićete se davnih i bezbrižnih trenutaka, i dobro se zabaviti. Opustite se uz neku od atrakcija, ima njih nekoliko koje su baš zabavne (u stvari, ima ih preko 50). Provedite neko vreme kao pirat na brodu Pirates of the Caribbean, ili se hrabro popnite na 13. sprat tornja The Twilight Zone Tower of Terror, zabave ima baš za svačiji ukus. Preporuka je svakako susret sa Darth Vader-om, i celim Star Wars spektaklom. Prepustite se igri, podetinjite, i neka sila bude sa vama.

Zašto je Diznilend u Parizu savršen i za odrasle

Upoznajte svoje super heroje i junake iz detinjstva

Susret sa svojim omiljenim Dizni likovima sigurno će izmamiti osmeh na lice, bez obzira na godine. Različiti likovi se mogu sresti i pozdraviti svakodnevno u parku, pa neka kamere i telefoni budu spremni za fotografisanje. Kao dodatni doživljaj, možete ručati sa nekim od njih u restoranu, i provesti neko vreme sa njima. U okviru epske proslave 25. godišnjice, od 30. juna do 30. septembra 2018. godine, organizovana je posebana sezona “Marvel Summer of Super Heroes”. Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord i Black Widow pojaviće se u parku po prvi put do sada, pa će nakon projekcije njihovih filmova biti prilike da se i oni priključe slavlju.

Zašto je Diznilend u Parizu savršen i za odrasle

Uživajte u luksuzu, kao pravi odrasli ljudi

Diznilend u Parizu ima 7 najluksuznijih hotela sa vrhunskim sadržajima za goste, kao i brojne zatvorene i otvorene bazene, od kojih su svi drugačije uređeni. Možete uživati u klasičnom i oprobanom luksuzu kraj bazena, ispijati koktele i dremati kao prinčevi i princeze, ili se oprobati u nekom tematski uređenom i divljem bazenu, inspirisanom američkim nacionalnim parkovima koji zaista izazivaju strahopoštovanje i uzbuđenje.

Zašto je Diznilend u Parizu savršen i za odrasle

Udovoljite svojim čulima

Ako ste roditelj, i putujete sa decom, od izuzetne je važnosti da posetite i spa centar. Opustite se uz masažu, oslobodite se stresa, a postoji i romantični paket, za mlade parove.

Zašto je Diznilend u Parizu savršen i za odrasle

Opustite se u šopingu u brojnim outlet ponudama

U parku ima preko 60 dizajnerskih outlet-a, i sigurnismo da će se naći vremena i za malo kupovine i šoping terapije. Od brojnih brendova i atraktivno niskih cena, pomenućemo samo par imena, Calvin Klein, Dolce & Gabbana i Burberry su dovolji da se zagolica mašta i spremi novčanik.

Zašto je Diznilend u Parizu savršen i za odrasle

Nahranite se kao kraljevi i kraljice

Diznilend je sigurna zona, bar kada je hrana u pitanju. U parku postoji nebrojeno mesta za jelo, od hamburgera i šećerne vune, preko bliskoistočne kuhinje, pa sve najfinijih restorana, jastoga, pačetine i paštete od morskih ježeva. Postoji i restoran koji sprema originalne recepte iz svih Diznijevih ostvarenja i franšize.

Zašto je Diznilend u Parizu savršen i za odrasle

Dizni park ipak nije samo za decu, u njemu se zaista može odlično provesti bez obzira na godine starosti. Postoji samo jedna preporuka, ili bolje reći savet, ako se odlučite da posetite ovaj najluđi i najzabavniji park, morate dobro isplanirati vreme, i razmisliti zbog koga ste tu. Zbog dece ili zbog sebe, morate se odlučiti, a to sigurno neće biti lako.

Share.

Comments are closed.