Zeleni venac dobija hotel

0

Na Zelenom vencu počinje izgradnja hotela, a u pitanju je  manji butik hotel koji će imati sve nephodno kako bi bio konkurentan ostalim hotelima, imaće restoran i  bar, bazen, prostor za sastanke i konferencije, kao i podzemnu garažu. Sve to u centru grada.

Realizacija ovog projekta je nedavno počela, a hotel je delo beogradskog biroa “MVArch”. Hotel će imati vrlo moderan i kreativan dizajn, a limit arhitektonskog i idejnog rešenja je ipak diktirala sama lokacija. Hotel će biti dvostrano orjentisan i nalaziće se u uličnom nizu ulice Jug Bogdana.

Hotel će imati 38 soba, a sama zrada će imati 6 podzemnih i 8 nadzemnih etaža, gde će svoje mesto naći klub, moderne sale za konferencije i sastanke, kuhinja, spa centar sa bazenom, i garaža do koje će se dolaziti liftom.

Prizemlje hotela je klasično dizajnirano, sa ulaznim holom sa foajeom i recepcijom, odakle će se moći pristupiti restoranu i baru. Ukupna korisna površina hotela je 3.400 metara kvadratnih, a završetak radova je planiran za 2020. godinu.

Share.

Comments are closed.