Zimska fantazija u Novom Sadu

0

Novi Sad je jedan od najlepših gradova u okolini, a deo njegovog šarma je svakako posredovanje u mirenju evropskih i balkanskih kultura, i to ga čini gradom koji se mora posetiti.

Zimska fantazija u Novom Sadu

Novi Sad je romatnični čuvar moćnog Dunava, mesto koje nudi bezbroj mogućnosti. Ovaj vojvođanski biser je dugo vremena bio centar srpske kulture, pa opravdano nosi naziv „Srpska Atina“. Novi Sad je opevan u pesmama zvonka Bogdana, i nagrađivan na EXIT festivalu. Lep je leti, na Štrandu, još lepši zimi, kad idila kosmopolitskog grada zasija u punom sjaju.

Zimska fantazija u Novom Sadu

Novi Sad nudi naročito bogat sadržaj tokom zimskih meseci, sve je spakovano u čaroliju pod nazivom Zimske fantazije u Novom Sadu. Grad će biti domaćin brojnim manifestacijama koje će trajati tokom novembra i decembra. Pored NS Winter festa, manifstacije na glavnom gradskom trgu, gde će se praznična atmosfera slaviti uz dobru hranu i piće, a sve to uz tradicionalnu vožnju fijakerom, održaće se i Reciklažni maraton koji će pomoći da se potroši prethodno unešen višak kalorija. Urbano ulično takmičenje  Avalanche Risk – City Jam kod Spens-a pružiće dobru zabavu svima koji vole ekstremne i adrenalin sportove, a klizalište u Ledenoj šumi će opet omogućiti da se dobro zabave  i oni koji vole nešto pitomije zimske aktivnosti. Sve u svemu, uz još puno dešavanja po gradu, Novi Sad zaista obećava nezaboravan provod, a tradicionalni doček Nove godine na trgu Slobode biće vrhunac dobre zabave. Ove godine posetioce očekuje svojevrstan audiovizuelni umetnički doživljaj dočeka, simbioza muzike, mašte i pokreta, a sve to uz dobro poznato novosadsko gostoprimstvo.

Zimska fantazija u Novom Sadu

Share.

Comments are closed.