Zlatibor predstavlja svoju turističku ponudu Evropi

0

Turistička organizacija Zlatibor, koja se poslednjih godina istakla nizom inostranih promocija ponude ove planine koje su doprinele rekordnoj poseti, kreće sa svojim promotivnim aktivnostima u 2018. godini od turističkog tržišta zapadne Evrope, i to održavanjem prezentacija i učešćem na sajmovima turizma u Češkoj, Nemačkoj i Holandiji.

Prva prezentacija turističke ponude najposećenije srpske planine, održava se 12. januara u Pragu, metropoli razvijenog turizma sa stotinama hiljada gostiju iz celog sveta. Sadržajnom predstavljanju Zlatibora u glavnom gradu Češke, koje će biti održano u praškom restoranu „Singidunum“, prisustvovaće više od 60 zvanica, novinara, predstavnika ambasade, kamp klubova. Uz prezentaciju zlatiborskih sadržaja, smeštaja, izleta i drugog na osoben način, za prisutne se priređuje koktel sa tradicionalnim proizvodima i ukusima Zlatibora, za celovito upoznavanje češkog tržišta s ponudom lidera srpskog turizma.

Posle Praga, promocije onoga što nudi Zlatibor nastavljaju se u Holandiji i Nemačkoj, odakle nam poslednjih godina dolazi sve veći broj gostiju, naročito kampera. Na sajmu turizma u Utrehtu predstavljanje Zlatibora je 14. januara, a na velikom sajmu turizma u Štutgartu od 15. do 18. januara.

Share.

Comments are closed.