Zlato Radison Blu Old Mill hotelu za dizajn

0

Hotel Radison Blu Old Mill u Beogradu dobitnik je nagrada u dve kategorije kao arhitektonsko remek-delo, koje će biti uručene 5. maja u Los Anđelesu na 8. Međunarodnoj dodeli nagrada za dizajn (IDA-International Design Awards).

Studio Graft, koji je dizajnirao enterijer hotela u Beogradu, osvojio je prvu nagradu u kategoriji “Renovation” i drugu nagradu u kategoriji “Commercial”, među hiljadu dizajn projekata koji su konkurisali iz 52 zemlje sveta.

Međunarodna nagrada za dizajn – IDA (International Design Awards) biće 5. maja, na zvaničnoj medjunarodnoj ceremoniji u Harmony Gold teatru u Los Andelesu, zvanično uručena studiju Graft.

Pored ovog velikog uspeha, projekat hotela Radison Blu Old Mill je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale” u konkurenciji od 560 projekata celog sveta.

Hotel Radison Blu Old Mill na Mostaru raspolaže sa 236 hotelskih soba, uključujući i 14 apartmana, 500 metara kvadratnih modernog konferencijskog prostora koji se sastoji od šest konferencijskih sala sa najsavremenijom audio-video tehnikom, restoranom moderne srpske kuhinje, fitnes i wellness centrom i velikim parkingom.

To je takozvani fokus hotel u okviru Carlson Rezidor Hotel Grupe, jedne od najvecih hotelskih kompanija u svetu.

Carlson Rezidor grupa, ima 1.352 hotela u 108 država sveta, sa više od 88.000 zaposlenih, navedeno je u saopštenju kompanije Radišon.

Share.

Comments are closed.