13.8 C
Belgrade
subota, septembar 21, 2024

Sky Bridge 721 – Najduži viseći pešački most na svetu

Najduži viseći most na svetu za pešake se nalazi u Češkoj, što  planinarima i turistima omogućava da šetaju među oblacima. Za prelazak mosta je potrebno malo hrabrosti, ali on zaista garantuje jedinstveno iskustvo koje se ne zaboravlja

U blizini granice sa Poljskom, na severoistoku Češke nalazi se najduži viseći pešački most dug 721 metara. On svim posetiocima omogućava neverovatan pogled na dolinu između vrhova planine Kralicky Snežnik, imajući u vidu da se prostire između dva planinska grebena.

Most je podignut od doline Municka 95 metara, nalazi se u blizini vidikovca Skywalk-a, 55 metara visoke platforme, sa koje se posetioci mogu spustiti i atraktivnim toboganom dugačkim 100 metara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jakub | tymrazem.pl (@tymrazem.pl)

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Sky Bridge 721 je otvoren je za posetioce svih uzrasta, što ga čini savršenom porodičnom avanturom. Posetioci pristupaju mostu preko žičare, a pešačenje je jednosmerno. Kad izađete sa mosta na drugu stranu, nailazite na popločanu šumsku stazu sa brojnim tablama informativnog kraktera o pojedinostima iz češke istorije i kulture. Tu je takođe i mobilna aplikacija za virtuelnu stvarnost za one koji žele da urone dublje u prošlost regije.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -