Oduvek sam sa posebnim simpatijama gledao na restorane u kojima je vlasnik – šef kuhinje. Neko će reći da takav pristup, pre ili kasnije, postaje neodrživa pustolovina i da je u najboljem slučaju primer preduzetničke opsesije organizacijom posla, međutim na kraju će ipak morati da prizna da su ta mesta često gastronomski dragulji, hramovi u kojima je hrana na oltaru ili pozornice na kojima su kuvari prave zvezde
U ovom slučaju, za „Thyme Street Cuisine & Cocktails“ koncept odgovoran je ne jedan, nego čitav triling mladih šefova. Nenad Atanasković, Nikola Rosić i Krsto Simović, nisu izmislili toplu vodu, ali su jednostavnoj utešnoj hrani, dodali malo svoje magije i učinili da se u njihovom lokalu osećate prijatno.
Smešten u ušuškan i nenametljiv prostor u Rajićevoj, restoran odiše kreativnom, gotovo kućnom atmosferom. Tome doprinosi opušteno osoblje, osvetljeni ambijent, ali i pregršt sitnih detalja. Ipak, najjači akcenat ovog restorana je stavljen na maštovito spremljenu, šarenu i iznenađujuće ukusnu hranu koja poziva na uparivanje sa svežim srpskim vinima ili autorskim koktelima. Ukratko, Thyme Street Cuisine & Cocktails predstavlja pravi gradski štek u kome je normalno poželeti da vreme stane i ostavi vas što duže u tom savršenom trenutku.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.