10.4 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Hotels Group Montenegro Stars

Hotelska grupa Montenegro Stars se pobrinula da svi njeni hoteli i ove godine budu zona sigurnog odmora i relaksacije. Poštujući sve preporuke Svetske zdravstvene organizacije i uz primenu najboljih primera iz prakse u zaštiti od covid – 19 virusa, u Montenegro stars-u se intenzivno pripemaju za nastupajuću letnju sezonu. Napore da gostima nakon stay safe perioda obezbede safe stay u svim hotelima i ove godine – prepoznao je i Svetski savet za turizam i putovanja (WTTC). Tako su svi hoteli lanca Montenegro Stars još u novembru dobili oznaku SAFE TRAVELS – Bezbedna putovanja. Budući da su od otvaranja prepoznati kao kompanija koja deluje proaktivno i ovoga puta su napravili značajan iskorak iniciranjem i organizacijom vakcinacije ne samo kompletnog osoblja, već i njihovih porodica

A u najsigurnijoj zoni već ovog proleća i leta osmislili su i najpoželjniju relaksaciju – vaših novčanika. Perjanica ovog hotelskog lanca, prvi crnogorski rizort sa 5 zvezdica i još uvek jedini te veličine – Hotel Splendid Conference & Spa Resort, nudi aranžamane za leto, već od 75 € po osobi. Za one koji iskoriste pogodnost rane rezervacije i dodatna povoljnost: besplatan smeštaj za dvoje dece uzrasta do 12 godina. Tokom juna cena će biti niža dodatnih 10%. Tokom maja porodični odmor (dvoje odraslih i dvoje dece uzrasta do 12 godina) košta 98 € po osobi (u cenu je uračunat doručak). Hotel svojim gostima osim komfornih soba nudi i jedan od najvećih (više od 3000 m2) i najlepših Spa centara na Jadranu, privatnu plažu samo za gote hotela, bogatu gastro i eno-ponudu, zabavni večernji program, kao i animacioni program za najmlađe. Od luksuzno opremljenih soba i apartmana, preko tehnički savršeno opremljenog kongresnog centra do opuštajućeg Spa centra, Hotel Splendid obezbeđuje vrhunski komfor “na pjeni od mora”.

I drugi hotel kompanije Montenegro Stars, Montenegro Beach Resort ovog leta nastavlja sa povoljnim letnjim aranžmanima. Već od 40 € po osobi, uz besplatan smeštaj jednog deteta uzrasta do 12 godina za sve one koji se odluče za rani booking.

Specijalni popusti čekaju one koji planiraju porodični odmor u maju, pa cene kreću od svega 29 € po osobi (cena uključuje doručak i besplatan boravak dece). Uz ovo, hotel Montengro Beach Resort i dalje u ponudi ima ALL-inclusive uslugu kojom već deceniju i po osvaja svoje goste, zbog kako navode u anketama, visokog kvaliteta hrane, pića i servisa.

Montenegro Beach Resort takođe ima privatnu plažu u Bečićima (a gostima je besplatno na raspolaganju kompletan plažni mobilijar i peškiri). Oni koji vole kupanje u slatkoj vodi mogu da biraju spoljašnji ili unutrašnji bazen i saunu. Igraonica, plažni pub Galija, poslastičarnica Mika i besplatan  hotelski parking, samo su neki od sadržaja koji će upotpuniti vaš odmor.

Koji god hotel Montenegro stars lanca odaberete, uživaćete bezbrižno u dugo iščekivanom odmoru. Mi smo na svega dva klika od vas: www.montenegrostars.com ili na bilo kojoj društvenoj mreži. Pišite na: reservations@montenegrostars.com ili pozovite:+382 33 773 777

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -