7.7 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Hrvatski restorani među najboljima

Poznati internet portal koje nudi individualne savete za korisnike koji planiraju odmor, TripAdvisor, objavio je listu najbolje od najboljeg za prošlu godinu, a radi se izboru najboljih restorana, hotela, destinacija, plaža i aktivnosti sastavljenih na osnovu recenzija korisnika

Lista Best of The Best TripAdvisor-a za proteklu godinu napravljena je na osnovu podataka i recenzija prikupljenih u peridu od 1. januara 2020. godine do 30. aprila 2021. godine. Između ostalog, TripAdvisor pravi rang listu najboljih restorana, a na listi najboljih evropskih restorana našla su se čak dva restorana iz Hrvatske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Restaurant 360 (@360dubrovnik)

Na 24. mestu na listi našao se restoran Monte iz Rovinja, a na 25. mestu dubrovački 360 Restaurant. Monte je jedan od najpoznatijih hrvatskih restorana koji je 2017. godine dobio prestižnu Mišlenovu zvezdicu, i tako postao prvi restoran u Hrvatskoj sa tim priznanjem. Dubrovački 360 Restaurant je zvanično najbolji restoran u Hrvatskoj, a nalazi se na najboljoj lokaciji u gradu. 360 Restaurant je 2018. godine takođe je postao vlasnik prestižne Mišlenove zvezdice.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -