14.5 C
Belgrade
sreda, 4 oktobra, 2023

Hrvatski restorani među najboljima

Poznati internet portal koje nudi individualne savete za korisnike koji planiraju odmor, TripAdvisor, objavio je listu najbolje od najboljeg za prošlu godinu, a radi se izboru najboljih restorana, hotela, destinacija, plaža i aktivnosti sastavljenih na osnovu recenzija korisnika

Lista Best of The Best TripAdvisor-a za proteklu godinu napravljena je na osnovu podataka i recenzija prikupljenih u peridu od 1. januara 2020. godine do 30. aprila 2021. godine. Između ostalog, TripAdvisor pravi rang listu najboljih restorana, a na listi najboljih evropskih restorana našla su se čak dva restorana iz Hrvatske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Restaurant 360 (@360dubrovnik)

Na 24. mestu na listi našao se restoran Monte iz Rovinja, a na 25. mestu dubrovački 360 Restaurant. Monte je jedan od najpoznatijih hrvatskih restorana koji je 2017. godine dobio prestižnu Mišlenovu zvezdicu, i tako postao prvi restoran u Hrvatskoj sa tim priznanjem. Dubrovački 360 Restaurant je zvanično najbolji restoran u Hrvatskoj, a nalazi se na najboljoj lokaciji u gradu. 360 Restaurant je 2018. godine takođe je postao vlasnik prestižne Mišlenove zvezdice.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -