24.7 C
Belgrade
utorak, maj 28, 2024

Venčajte se u Rimu, troškovi su plaćeni

Ukoliko ste sanjali o romantičnom venčanju u večnom gradu, želja vam može biti vrlo lako ispunjena

Oduvek ste želeli da se venčate na nekoj lepoj i idiličnoj destinaciji, nekoj koja tradicionalno važi za romantičnu destinaciju gde se sve želje ispunjavaju. Jedna od takvih je svakako Italija, zamislite fotografije sa venčanja u Rimu ili sa Amalfi obale… Postoji samo jedan problem, takva venčanja su skupa, uključuju dodatne troškove, a o zakazivanju termina da i ne govorimo.

Pokrajina Lacio će od sada parovima platiti 2000 evra troškova ako se venčaju kod njih, a to uključuje i večni grad Rim! Nova kampanja je osmišljena kako bi podstakla vjenčanja koja finansira lokalna vlast nudeći  bespovratna sredstva parovima koji se venčaju u regiji, do 2000 evra.

Kampanja Nel Lazio Con Amore (U Laciju s ljubavlju) pripremila je 10 miliona evra sredstava za oporavak od pandemije za parove koji planiraju venčanja koja će se održati u Laciju 2022. godine. Ako vaš zahtev bude prihvaćen, svoja sredstva možete iskoristiti za troškove, za cveće, odeću ili burme, ali takođe i za ketering. Od toga najviše možete odvojiti 700 evra za medeni mesec.

Svako može da se prijavi, nije potrebno da imate italijansko državljanstvo, sve informacije možete dobiti na zvaničnoj internet stranici.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -