15 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Održan još jedan uspešan TU Ski&Spa Workshop

Vodeći se veoma poučnim uputstvom da je “dobra priprema pola svakog posla” TU magazin je, kao i prošle godine u ovo vreme, okupio profesionalce u turizmu i organizovao izuzetnu radionicu pod nazivom TU Ski&Spa Workshop. U toku priprema za predstojeću zimsku sezonu, na radionici koja je održana 14. septembra u hotelu Radisson Collection u Beogradu, predstavnici hotela, skijališta, destinacija i avio-kompanija, su po već oprobanom receptu prezentovali bajerima iz čitavog regiona svoje ponude u razgovorima jedan na jedan

Osamnaest izlagača iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije i Austrije, je kao najveći benefit održane radionice, podvuklo izuzetan broj plodonosnih sastanaka na kojima je dogovorena nova ili obnovljena već postojeća saradnja. I ovaj put su izlagači unapred dobili spisak prijavljenih agencija i kompanija koje su učestvovale kao bajeri, kako bi na najbolji način isplanirali sastanke i ostvarili kontakte.

Na TU Ski&Spa Workshop-u je ovaj put bilo najviše izlagača iz Srbije. Svoju ponudu predstavili su hoteli sa Kopaonika: Hotel Grand Kopaonik, Gorski Hotel Spa, Viceroy Hotel Kopaonik, Kraljevi čardaci SPA, kao i hoteli Junior i Putnik. Pored njih predstavili su se i hoteli sa drugih atraktivnih domaćih destinacija poput Hotela Sunce Sokobanja, Zlatibor Mountain Resort & Spa, Zepter hoteli i Prolom Banja. Ovakva brojnost srpskih izlagača pokazuje da su u toku završne pripreme u hotelima za još jednu izuzetnu zimsku turističku sezonu u našoj zemlji.

Iz Slovenije smo već tradicionalno imali više izlagača, a svoju ponudu predstavili su: Hotel i skijaški centar Cerkno, Grand Plaza Hotel & Congress Center, Pohorje Village Wellbeing Resort i Radisson Blu Hotel Plaza.

Iz Crne Gore je veliki broj letova koji povezuju gradove na prostoru bivše Jugoslavije, predstavila avio-kompanija Air Montenegro, a iz Bosne i Hercegovine je svoju ponudu predstavio Termag Hotel Jahorina, koji može da se pohvali veoma sadržajnom ponudom za predstojeću sezonu.

Međutim, ono što je posebno u vezi ove radionice su izlagači iz Austrije i Italije, koji su prepoznali mogućnosti za razvoj ponude na tržištu našeg regiona i prvi put učestvovali na nekom događaju u našoj organizaciji.

Iz Austrije su na TU Ski&Spa Workshop došli The Keinprecht Hotels Collection, porodična kompanija koja ima najbolju ponudu za odmor u region Schladming-Dachstein, kao i čuveni hotelski lanac Falkensteiner Hotels & Residences.

Pritom, iz Italije su nam se pridružili predstavnici Alpe Cimbra, jedne od najboljih destinacija za porodični odmor na Alpima.

Takođe treba napomenuti da je više od sedamdeset bajera iz čitavog regiona, imalo sastanke sa predstavnicima ovih mesta savršeno dizajniranih za zimski odmor, ali i objektima idealnih za organizaciju team building-a, edukativnih radionica, konferencija i sastanaka.

Na kraju ne treba zaboraviti da su na ovoj radionici, takođe prvi put, izlagači imali mogućnost da se povežu i uspostave saradnju sa najboljim blogerima u regionu.

Utisci sa radionice su bili veoma pozitivni na obe strane, a nakon uspešnog završetka zvaničnog programa, TU magazin je bio domaćin na ručku koji je u prijatnom ambijentu hotela Radisson Collection organizovan za sve učesnike.

Ova radionica posvećena skijaškoj sezoni nam je svima dala vetar u leđa povodom predstojećih izazova i nagovestila sledeće viđenje koje bi u našoj organizaciji trebalo da se održi u februaru sledeće godine.

Tekst: Petar Vušurović

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -