12.3 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Predstavljena nova kolekcija JYSK baštenskog nameštaja

Na garden eventu „HYGGE je tamo gde je JYSK“ predstavljeni su novi trendovi Belonging i Release

Danski lanac JYSK, poznat po promovisanju hygge stila života predstavio je novi asortiman baštenskog nameštaja i dekoracija idealnih za predstojeće leto, kao i trendove Belonging i Release. Novi trendovi će obradovati sve ljubitelje smirenih skandinavskih nijansi, jer upravo ovu kolekciju karakterišu neutralne boje uz primese ružičastih tonova, nameštaj od ratana i neobrađenog drveta, ali i detalji od terakote.

Predstavljanje novog asortimana letnjeg nameštaja održano je u neobičnom prostoru Bioskopa Balkan u Beogradu. Budući da je reč o enterijeru, ova lokacija na prvi pogled ne izgleda kao logičan izbor za predstavljanje baštenskog nameštaja, što nam ipak dokazuje kako će pravi komadi i prikladna dekoracija baš svaki prostor pretvoriti u mali, sopstveni hygge kutak.

Povezanost, druženje sa porodicom i prijateljima, ali i stvaranje stress free oaze u svom domu – vrednosti su koje karakterišu novi letnji asortiman.

Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSKa za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu istakla je trendove koji nas očekuju, ali i koliko smo blizu danskom receptu za sreću: „Naši proizvodi inspirisani su prirodom i kreirani tako da svaki detalj doprinosi postizanju prijatnog i funkcionalnog prostora koji sam po sebi pruža atmosferu za svakodnevni hygge trenutak. Novi trendovi Belonging i Release imaju isti zadatak: da stvore ugođaj idealan za druženje sa najdražim ljudima, kao i da podstaknu osećaj pripadnosti i opuštanja“, istakla je Novak.

Uz predstavljene trendove, arhitekta Miroslava Amidžić-Ivan iz Deep house grupe koja se bavi dizajnom enterijera, predstavila je i par idejnih rešenja za uređenje spoljašnjih prostora, uz brojne savete i preporuke.

Događaju je prisustvovao i Martin Fyn Aamand, Communication i PR manager JYSKa, koji je iz prve ruke ispričao kako Danci pristupaju hygge-u, na koji način ga žive i kako ga uklapaju u svoj svakodnevni život, koji je, kao i kod nas, prilično užurban.

Vesna Kukić Lončarić, Country Direktor JYSKa za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu predstavila je nove fokuse JYSKa, kao i dalje planove kompanije.   „I dalje nam je veliki fokus na širenju i preuređenju radnji prema novom skandinavskom konceptu, kako bi našim kupcima pružili novi i inspirativniji način kupovine. Do sada smo preuredili 127 prodavnica od ukupno 150 sa kojima poslujemo i nastavljamo dalje istim tempom, kako bi do septembra 2024. godine završili projekat. Posebno smo ponosni na svoje održive projekte i razvoj recikliranih proizvoda i ambalaže koji predstavljaju veliki korak ka ostvarivanju naših dugoročnih ciljeva- da svedemo poslovanje na nultu stopu emisija CO2“, navela je Lončarić.

JYSK posluje u regionu sa ukupno 150 prodavnica, webshopovima i nešto više od 1400 zaposlenih. Kompanija spaja skandinavski dizajn sa snažnim fokusom na održivost, koja je integrisana u svaki segment poslovanja – od uticanja na suzbijanje klimatskih promena i upotrebe ekološki prihvatljivih sirovina do sistemske brige o zaposlenima i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Za dodatnu inspiraciju posetite JYSK leto 2023 i istražite široku ponudu kvalitetnih komada baštenskog nameštaja.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -