14.7 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Terme Sveti Martin – savršeno mesto za odmor cele porodice

Svake zime tražimo načine kako da ostanemo vitalni, ojačamo naš imunitet i opustimo telo. Prednosti rituala sauniranja već stotinama godina koriste Finci, koji posete saunama smatraju i vrlo važnim duhovnim i društvenim iskustvom. Svoju oazu mira u saunama i na bazenima, zajedno sa celom porodicom možete pronaći upravo u Termama Sveti Martin, destinaciji na severu Hrvatske, koje su poznate i kao Prvi Healthness Resort u Evropi

Porodično opuštanje usred netaknute prirode

Ako tražite ideje za opuštanje cele porodice u saunama, na bazenima ili tokom vrhunskih velnes tretmana, jedan od predloga je produženi vikend u najsevernijoj hrvatskoj regiji, Međimurju. Tačno u srcu ove zelene destinacije koja je i dobitnik nagrade Green Destination kao prva u Hrvatskoj i tek četvrta u svetu za svoje napore na području održivosti i zaštite okoline, nalaze se Terme Sveti Martin koje nude bezbroj aktivnosti za svakog sa bogatom tradicijom kupališnog turizma i jednom od najlekovtijih termomoneralnih voda u Evropi. Odaberite paket Healthy Family Fun i otkrijte sve tajne savršenog porodičnog odmora u ovoj jedinstvenoj destinaciji.

Terme Sveti Martin

Velnes trenuci za pamćenje

Zakoračite u Wellness centar koji nudi autentične velnes tretmane pripremljene od domaćih i lokalnih proizvoda ili se odmorite u Svetu sauna koji kao jedan od retkih nudi i Family wellness termine tokom kojih saune možete posetiti i sa svojim najmlađima. Sauniranje nije nužno uvek rezervisano samo za odrasle – pravilnim pristupom može biti itekako korisno i za decu jer im se na ovaj način razvija odnos prema zdravom načinu života već od malih nogu. Kod ubrzanog načina života u današnje je vreme važno da slušate svoje telo koje traži ravnotežu u organizmu, a upravo je to u srcu svake usluge ovih međimurskih termi koje su razvile svoj vlastiti inovativni Healthness koncept. On u svojoj srži nosi kombinaciju aktivnog odmora, velnes opuštanja i zdrave domaće gastronomije koja osigurava dobar osećaj u vlastitoj koži tokom i nakon boravka u ovom rizortu.

Najbolje za zdravi početak dana

Terme Sveti Martin već su nadaleko postale poznate po svojem partnerskom odnosu sa domaćim i lokalnim dobavljačima koji svoje sveže i zdrave proizvode svakodnevno dostavljaju u terme, kako bi njihovi maštoviti šefovi kuhinja iste pretvorili u ukusne obroke za svakog gosta. Upravo ove namirnice najzdravijeg mogućeg porekla svakom gostu jamče najbolje za njegovo telo. Kao najbitniji obrok dana, doručak vas u ovim termama sigurno neće razočarati. Na buffet stolu pronaći ćete lokalne namirnice, ali i one koje se rade baš u kuhinji samih termi kao što je domaći jogurt, maslac ili granola. Domaće namirnice i moderna jela nalaze se i na jelovniku a la carte restorana Le Batat, koji je postao sinonim za zdravo i ukusno, jer ovde baš svako može pronaći nešto za sebe s obzirom da je bogat izbor jela za osobe sa različitim prehrambenim navikama. I na kraju, odaćemo vam jednu tajnu: u termama u svim poslasticama možete uživati bez griže savesti – sve su domaće, ručno rađene i bez veštačkih zaslađivača i pojačivača ukusa.

Terme Sveti Martin

Bezbroj aktivnosti i ideja za provođenje zajedničkog vremena

Ako vas velnes i saune ne mame, u Termama Sveti Martin postoji bezbroj drugih aktivnosti koje vam se nude na dlanu. Kupanje u termomineralnom zatvorenom bazenskom kompleksu The Temple of Life svoje telo možete opustiti i lekovitoj vodi starijoj od 43.000 godina, a za vaše najmlađe tu je bogat animacijski program sa maskotama Martijem i Martinom uz vrhunski animacijski tim koji organizuje edukacijske radionice, bioskop i disko večeri, ali i zabavne igre u dvorani uz veliki balon, go kart ili life-size »Čoveče ne ljuti se«. Do kraja februara veliki i mali mogu pokazati svoje umeće pirueta na jedinom eko klizalištu u Međimurju ili se tokom sunčanog dana zaputiti na istraživanje okoline turističkim vozićem. Za one malo hrabrije u termama postoji mogućnost najma bicikla zajedno sa rutama, a za one koji nisu adrenalinski tipovi, tu su opuštajući besplatni časovi joge i meditacije koji će sigurno dovesti vaš um, telo i duh u ravnotežu.

Terme Sveti Martin

Za dobar početak godine, bolju produktivnost i ugodan osećaj u vlastitom telu, ključno je pronaći pravi odnos između poslovnog života i odmora. Brinite o svojem zdravlju i energiji, te se opustite zajedno sa porodicom u Termama Sveti Martin, mestu kojem ćete želeti da se vratite opet i opet…i opet.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -