21.5 C
Belgrade
nedelja, septembar 8, 2024

U Grčku i ovog leta bez rominga

Grčka je tradicionalno omiljena destinacija za letovanje građana Srbije, a ova vest će svakako obradovati sve turiste koji planiraju tamo da provedu svoje odmore. Između Srbije i Grčke nema rominga, a internet je značajno jeftiniji

Naplata usluga rominga između Grčke i Srbije je ukinuta sporazumom još 1. jula 2021. godine. Svi građani Srbije koji se odluče da letuju u Grčkoj neće plaćati tarifu rominga u inostranstvu, navodi BizPortal.

Svi pozivi i poruke biće tarifirani po ceni lokalnih poruka i poziva, neće se plaćati tarifa rominga u inostranstvu. Pored toga, internet je takođe dosta jeftiniji. Šta to znači za građane Srbije?

Minut dolaznog poziva biće tarifiran od četiri do 50 dinara a odlaznog od 19 do 50 dinara. Jedna SMS poruka koštaće maksimalno 20 dinara, a jedan megabajt interneta oko jedan dinar.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Podsećamo da je takođe ukunut roming u Crnoj Gori i zemljama Zapadnog Balkana. Svi građani Crne Gore, Albanije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije mogu međusobno da komuniciraju po istim cenama kao i u svojim zemljama.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -