21.5 C
Belgrade
nedelja, septembar 8, 2024

Čist hedonizam na obalama Boke

Ako želite da letnji odmor provedete u našem komšiluku, a imate dilemu gde biste odseli – preporučujemo gradić na padinama Vrmca, koji je vremenom poneo epitet pravog morskog mondenskog mesta

Pogađate, u pitanju je Tivat. Jednu od najmanjih, ali najrazvijenijih crnogorskih opština krase brojni modni objekti, restorani, prelepo more i očaravajući pogledi na zalazak sunca sa hotelskih terasa. Jedan takav užitak je garantovan u Hotelu Palma.

Inače, možda niste znali da je Tivat najsunčaniji grad Boke Kotorske, što ga čini posebno primamljivim ljubiteljima kupanja, sunčanja i pasivnog odmora. Vremenom je postao i jedan od omiljenih gradova Crne Gore strancima, a dobar deo njih iz godine u godinu bira upravo Palmu, idealnu parove, porodice sa decom, ali i poslovne turiste.

Posebna prednost je što hotel ima čak 116 soba, odlične gurmanske specijalitete i terasu u sklopu dela za ručavanje, tako da možete uhvatiti prve zrake sunca već na doručku ili uz prvu kafu.

Bogatu kulinarsku ponudu „prati“ i ljubazno osoblje, elegantni enterijer i higijena na visokom nivou. Sobe su moderne, uređene tako da se zaista osećate kao poseban gost dok spavate u velikom, udobnom krevetu, a možda najveći benefit je hotelska plaža.

Na samo nekoliko metara od ulaza u hotel nalazi se verovatno najbliža hotelska plaža na primorju, kojoj pristup imaju samo gosti hotela. Ne morate da razmišljate ni o peškirima, jer vas čekaju kod osoblja – ispred ulaza na plažu, a ne treba da vas brine ni sunce jer ima dovoljno kvalitetnih mobilijara. Preporuka je da dođete među prvima, rano ujutro, kako biste zauzeli najbolje redove, jer su neke ležaljke tik uz more.

Što se tiče samog hotela, u prizemlju su bife restoran i lobi bar, dok je na prvom spratu lounge bar sa terasom i pogledom na more. Osim toga, ne propustite da uživate u SPA centru, masažama, tretmanima, saunama i đakuziju, a ko se uželi malo aktivnosti – tu je fitnes sala.

Informacije i rezervacije na reservations@hotelpalma.me

I Herceg Novi ima svoj adut

Luksuznija varijanta hotela Palma, po imenu Palmon Bay Hotel & Spa, nalazi se u gradu podno Orjena i verujte nam na reč – zrači čistim luksuzom! Dakle, ako želite da proslavite Medeni mesec ili jednostavno ugodite sebe, ovo je prava prilika. Naravno, kao i ispred i oko Hotela Palma, i u ovom ambijentu su palme zaštitni znak.

Kompletno renoviran i otvoren 2015. godine, Palmon Bay Hotel & Spa jedan je od najprepoznatljivijih i najprestižnijih kompleksa u Boki, tako da ga najčešće biraju gosti s visokom platežnom moći i malo zahtevnijim ukusom, znajući da će ovde dobiti sve što požele. U skladu sa renomeom koji uživa, Palmon Bay Hotel & Spa nudi čak 200 luksuzno opremljenih soba, 12 apartmana, te impresivan Wellness&SPA centar koji zauzima čak 500 kvadrata.

Ljubitelji gastronomskih specijaliteta posebno će uživati u a la carte restoranu „Olive Terrace“, na krovnoj terasi hotela sa pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv. Ovaj hotel takođe poseduje svoju plažu, kao i veliki otvoreni bazen, a kada poželite da se opustite u SPA ambijentu nema sumnje da ćete uživati svim čulima u bazenu sa mineralnom vodom, parnom kupatilu, saunama, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi, kozmetičkim tretmanima.

Svakako, gostima koji dolaze u ovaj deo Crne Gore od posebne je važnosti dobra saobraćajna povezanost, odnosno avionski letovi koji se obavljaju redovno. Aerodrom je od Hotela Palma udaljem svega nekoliko minuta kolima, a ako vas put odvede u Palmon Bay Hotel & Spa – osim u čarima Herceg Novog možete uživati i u Dubrovniku koji je veoma blizu.

Informacije i rezervacije na reservations@palmonbayspa.com

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -