21.5 C
Belgrade
nedelja, septembar 8, 2024

Plaža sa najlepšim pogledom u Boki

Ako tražite idealno mesto za kupanje i sunčanje, fitnes i SPA, uživanje, eksploziju ukusa, ali i rad na daljinu – u ovom slučaju sa plaže – Lazure Hotel & Marina je pravi izbor

Nezapamćeno tropsko vreme nastavlja se u našem regionu, sa temperaturama do 40 stepeni, mada nam subjektivni osećaj kaže da je toliko užareno da radije ne bismo izlazili iz vode – mora ili bazena. Uveliko je krenula i sezona odmora, a Crna Gora je, tradicionalno, jedna od omiljenih letnjih destinacija turista iz Srbije koji se tamo osećaju kao „kod kuće“.

Ovaj put, vodimo vas na mesto gde se prepliću planine, klisure i kanjoni, „gorske oči“ i plavo more, tamo gde se proteže prelepa Boka Kotorska, koja je od 1997. godine uvrštena u Asocijaciju 28 najlepših svetskih zaliva. Ne čudi što je baš tu svoju oazu izgradio Lazure Hotel & Marina, luksuzni objekat moderne spoljašnjosti i unutrašnjosti, sa ušuškanim otvorenim bazenom koji je gostima na raspolaganju sve do oktobra.

Najlepša pogodnost je, zapravo, što je reč o dobro osmišljenom konceptu bazen-more-plaža, tako da je ulazak u more na svega nekoliko metara od bazena, otvorenog svakog dana od 8 do 20 sati. To je, ujedno, i ono što izdvaja ovaj hotel od drugih. Elegantni mobilijar i čista hotelska plaža sa sitnim šljunkom dodatno upotpunjuju momenat uživanja, uz raskošno drveće koje je okružuje, a tu je i separe – kreiran za istinske hedoniste.

Svakako, ne smete propustiti ni bogatu gastronomsku ponudu, a posebno ugođaj na samoj plaži – u restoranu koji se otvara krajem jula. Regularno su otvorena i dva a la carte restorana u hotelu, kao i boutique pekara Bageterria unutar kompleksa.

Dobra vest je i što vaš odmor ne mora da proleti za čas, ako imate mogućnost za rad na daljinu, jer ćete u Lazure hotelu dobiti sve uslove i opcije za remote work. Budući da su tzv. coworking prostori postali neizostavni deo svih inovativnih objekata koji gostima žele da ponude vrhunsku uslugu, ništa manje ne bismo očekivali ni od jednog ovakvog hotela sa čak pet zvezdica. Pored 24 sobe i apartmana u Istorijskom objektu, te 104 sobe, apartmana i stana sa pogledom na more, vrt i dvorište u Rezidencijalnoj zgradi, Lazure je osmislio i oazu za profesionalce koji će tu pronaći spoj produktivnosti i komfora.

Coworking prostor obuhvata osnovna osveženja poput kafe, čaja i vode, a tu su i zajednički kuhinjski sadržaji. Kancelarije su vrlo minimalističke, elegantne, tako da vam ništa ne odvlači pažnju, i nude pristup štampaču i fotokopirnom aparatu. Radno vreme je od 8 do 20 sati, i svaki klijent dobija jedinstvenu ključ-karticu i samim tim ekskluzivni pristup coworking zoni. Posebno će vas oduševiti delovi prostora uz prozor, tako da možete uživati u pogledu na kuće u kamenu, zelenilo i tračak mora. Nakon napornog rada, svakako je preporuka da se opustite u SPA centru hotela sa čak pet sauna, bazenom i teretanom.

Po meri svakog gosta

Možda ste stekli utisak da je Lazure Hotel & Marine kao stvoren samo za poslovne ljude, samce koji vole život na visokoj nozi i besprekorni mir, ali grešite. Ovo je jedan od najlepših i najpogodnijih hotelskih objekata i za porodice, odnosno parove.

Plaža hotela koja se prostire na čak 4.500 metara kvadratnih dovoljna je za sve grupe gostiju, uz zone rezervisane samo za hotelske goste i vlasnike rezidencija Lazura. Dok ste na plaži sa decom, ne morate da razmišljate da li su gladni i kada je vreme za povratak unutra, zahvaljujući open kitchen konceptu i posluživanju tzv. casual hrane, a osim toga, kako je plaža ušuškana – ne morate brinuti ni o njihovoj bezbednosti, znajući da su vam „na oku“.

Neposredno ispred hotela je marina sa 156 vezova za brodove dužine do 30 metara, gde su gostima na raspolaganju privatni toaleti, tuševi, usluge pranja veša, 24-časovno obezbeđenje, video nadzor, WiFi, prodavnica nautičke opreme kao i svi sadržaji hotela. Ako dolazite u paru, svoju lepšu polovinu možete iznenaditi romantičnom vožnjom po zalivu, ili čak organizovati venčanje u prelepom primorskom ambijentu, što je svakako trenutak za pamćenje!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -