30.7 C
Belgrade
petak, septembar 27, 2024

Oktobar je, a to znači samo jedno – SPA užitak s pogledom na zaliv

Jedan od najlepših gradova na jadranskoj obali, Herceg Novi, posećen je maltene cele godine, a posebno otkako je postao dom prelepom rizortu Lazure. Na mestu istorijskog zdanja ovog luksuznog butik hotela prepliće se duh Mediterana i prošlih vremena sa inovativnom ponudom koja zadovoljava i najviše kriterijume gostiju sa svih meridijana

Hotel Lazure

Možemo se saglasiti da svetske zemlje obiluju vrhunskim hotelskim sadržajima, ali ne može se svuda naći specifičnost jednog podneblja i kulture, kao što je slučaj sa našim regionom. Upravo ta specifičnost je ono što godinama privlači i domaće i strane turiste.

Hotel Lazure

Konkretno, Hotel Lazure Historical Building ima pet zvezdica i nalazi se u mestu Meljine, udaljenog svega tri kilometra od Herceg Novog. Ono što goste isprva fascinira je nesvakidašnji spoj tradicionalnog i modernog, budući da je sama arhitektura u skladu sa primorskom atmosferom, u kamenu, smeštena na samoj obali mora i okružena prirodnim hladom – zelenilom. Tu je i mala marina za sve pasionirane ljubitelje brodova i jahti.

Hotel Lazure

Ipak, na sve konkurentnijem tržištu u svetu ugostiteljstva i hotelijerstva uvek treba pomerati granice, te je Lazure vešto izgradio dva međusobno povezana kompleksa – istorijsku zgradu Lazareta iz 18. veka i novi rezidencijalni deo, te uvrstio prirodne materijale u gradnju i podigao lestvicu ukusa i stila upotrebom stakla, tako da gosti imaju savršen pogled na zaliv.

Hotel Lazure

Dodatno, za sve goste željne pravog odmora i uživanja svim čulima – tu je Rest & Reset Spa Treat, sa početnom cenom od 279 evra. Važno je pomenuti da je sada prava prilika da „ugrabite“ svoje mesto u ovom rizortu, budući da je otvoren od marta do oktobra. Osim toga, u špicu sezone cene idu do 759 evra, tako da je jesen idealna i za uživanje i za uštedu.

Hotel Lazure

U ponudi su standardne, komforne sobe, kao i deluks sobe za vrhunsko iskustvo gosta koji traži mirno okruženje, blizu mora i prirode. Paket uključuje piće dobrodošlice, dva noćenja u double sobi, čuveni Lazure signature buffet doručak, dve masaže u trajanju od po 25 minuta, besplatno parking mesto, neograničeno korišćenje SPA pogodnosti (unutrašnji bazen, saune, đakuzi, relaksaciona zona) i svakako WiFi. Dobar i brz internet je posebna pogodnost za radnike na daljinu ili biznismene koji moraju da rade i dok odmaraju.

Hotel Lazure

Dakle, posao ne mora da čeka, a vi istovremeno možete da uživate u čarima Meljina i luksuzne ponude Lazure hotela, turama pešačenja, planinarenju, vožnji brodom i ostalim atrakcijama koje nudi Bokokotorski zaliv.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -