23.6 C
Belgrade
četvrtak, septembar 19, 2024

Banje u Srbiji dobijaju luksuzne kampove

Iz Privredne komore Srbije je saopšteno da je napravljen dogovor da se krene u proceduru podizanja kamping odmorišta u blizini naših banja. To će omogućiti evropskim i domaćim turistima boravak u banjskim i rehabilitacionim centrima Srbije uz dodatnu zdravstvenu negu i uslugu

Na sastanku u Privrednoj komori je dogovoreno da krene izgradnja kamping odmorišta u blizini banja u Srbiji, što omogućava da i domaći i strani turisti uživaju u lepotama zemlje, uz obezbeđenu dodatnu zdravstvenu negu i usluge.

Ova akcija ima za cilj da dodatno promoviše Srbiju i banjski turizam, ali takođe i da se ostvari veći broj noćenja u kampovima i kamping odmorištima. To znači dodano ulaganje i razvoj  kamping i glamping smeštajnih kapaciteta i u drugim zonama kao što su planinski turistički centri, reke i jezera, rezervati prirode i nacionalni parkovi. Takođe su obuhvaćena seoska turistička domaćinstva gde ovaj vid turizma ima svoje prednosti.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Domaće banje su u poslednjih nekoliko godina Banje postale izuzetno popularne i tražene, kako kod domaćih, tako i stranih turista. Pored svojih lekovitih svojstava, one su poznate i kao mesta najboljeg odmora, zbog čistog vazduha i predivne prirode. Treba napomenuti da su popularne i zbog pristupačnih cena smeštaja i ugostiteljskih usluga.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -