23.6 C
Belgrade
četvrtak, septembar 19, 2024

Kompanija GIATA i Ratehawk postali strateški partneri

Kompanija GIATA sa ponosom objavljuje strateško partnerstvo sa Ratehawk-om. Ratehawk, rezervacioni sistem za turističke profesionalce, pruža informacije o više od 2,6 miliona hotela. Ovo partnerstvo će značajno poboljšati tačnost rešenja kompanije GIATA za mapiranje hotelskih podataka, MultiCodes

Kompanija GIATA MultiCodes, koja se može pohvaliti najvećom svetskom hotelskom bazom podataka, bavi se nedoslednošću podataka u turističkoj industriji pružajući jedinstveni kod za svaki hotelski objekat. RateHawk će preporučiti kompaniju GIATA kao svog preferiranog provajdera mapiranja i biće glavni dobavljač hotelskih podataka za GIATA MultiCodes, obezbeđujući besprekornu integraciju preko platformi i povećavajući pouzdanost podataka za turističke agencije, turoperatore i onlajn rezervacione platforme.

“Veoma smo zadovoljni partnerstvom sa Ratehawk-om, liderom u rezervisanju i distribuciji putovanja”, izjavio je je Rainer Schäfer, potpredsednik prodaje u kompaniji GIATA. “Ovo partnerstvo će nam omogućiti da poboljšamo tačnost i dubinu našeg rešenja za mapiranje MultiCodes, pružajući našim klijentima najviši nivo preciznosti podataka.”

Christopher Jallah, direktor API Distribution kompanije RateHawk, prokomentarisao je: “U RateHawk-u posvećeni smo pružanju najboljeg potrošačkog iskustva našim partnerima. Kao dugogodišnji dobavljač kompanije GIATA, cenimo njihovu predanost u upravljanju hotelskim sadržajem i njihove visoke standarde za efikasna rešenja za mapiranje. Jačanje naše saradnje će poboljšati kvalitet našeg sadržaja i pojednostaviti naše interakcije sa API partnerima.”

Ovo strateško partnerstvo je osmišljeno da donese značajne benefite za obe kompanije, kao i za celu turističku industriju. Povezivanje stručnosti GIATA kompanije u mapiranju podataka sa obimnom hotelskom bazom podataka Ratehawk-a, rezultiraće preciznijim podacima o hotelima, smanjenjem grešaka prilikom rezervisanja i poboljšanjem zadovoljstva korisnika za klijente obe kompanije. Turističke agencije, turoperatori i onlajn rezervacione platforme imaće priliku da dožive besprekornu integraciju i poboljšanu pouzdanost podataka.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -