20 C
Belgrade
petak, septembar 20, 2024

Hotel Tonanti – Simbioza zdravlja, odmora i poslovnih obaveza

Vrnjačka Banja je dobro poznata i izuzetno posećena destinacija tokom svih godišnjih doba, što je čini odličnom za sve vrste odmora. Da je dobar izbor i kada su u pitanju poslovna putovanja ili benefiti za zaposlene, potvrdio je i luksuzni Hotel Tonanti, smešten u samom srcu Banje, na obodu centralnog gradskog parka

Hotel Tonanti - Simbioza zdravlja, odmora i poslovnih obaveza (2)

Prepoznajući nove trendove u obrascima turističkog i ugostiteljskog sveta, posebno kad su korporativni klijenti u pitanju, TU magazin je i ovog septembra organizovao FAM Trip za predstavnike brojnih kompanija, lidera na tržištu u regionu, na kojem im je predstavio Vrnjačku Banju kao destinaciju koja je tokom svih meseci u godini ne samo aktuelna, već i vrhunska, a samim tim i idealna za organizaciju poslovnih sastanaka i događaja. Svoju izuzetnu ponudu, namenjenu MICE klijentima, kao i selekciju benefita za zaposlene, prilikom ovog Fam tripa predstavili su sjajni domaćini Hotel Tonanti.

Prvi dan našeg putovanja započeo je upoznavanjem sa predstavnicima hotela i svim njegovim sadržajima i ponudom namenjenoj korporativnim klijentima i njihovim zaposlenima. Usledio je odličan i bogat ručak u hotelskom A la carte restoranu, praćen neobaveznom pauzom nakon koje smo imali mogućnost da se oprobamo u orjentiringu, zanimljivoj aktivnosti koju je hotel organizovao u saradnji sa Avanturističkim centrom. Orjentiring je, inače, naročito pogododan i pre svega namenjen grupama za tim bildinge, s obzirom da učesnici na taj način imaju priliku da se zbliže i na zanimljiv način upoznaju Vrnjačku Banju.

Slobodno popodne proveli smo u modernom i sadržajnom spa centru, kako bi se pripremili za večeru u restoranu Koznik Lounge Bar, koji je takođe jedan od sadržaja hotela Tonanti.

Naredni dan je bio rezervisan za adrenalinske sadržaje na Goču. Posle obilnog i bogatog doručka, uputili smo se na vožnju kvadovima, koji su, kako se ispostavilo, bili najbolji način da se upozna ova planina. Sa predstavnicima hotela smo posetili vidikovce i mesta koja su predviđena za individualne i grupne aktivnosti. Ručak je bio organizovan u predivnom Kedar selu, ekološkoj i organskoj oazi na planini Goč, gde smo uz domaće delikatese razmenjivali utiske o vremenu koje provodimo u predivnoj Banji i njenoj okolini.

Popodne smo proveli u znaku spa centra, uživajući u masažama i hotelskim bazenima. Odmorni i sveži, krenuli smo u posetu lokalnoj destileriji Dana, gde su nas domaćini dočekali sa bogatom trpezom i najkvalitetnijim rakijama.

Poslednjeg dana, nakon odjave iz hotela, posetili smo još jedan interesantan sadržaj Vrnjačke Banje, a u pitanju je Skyview, najveći panoramski točak na Balkanu, sa visinom od 50 metara. Nakon tog doživljaja, puni utisaka i bogatiji za još jedno iskustvo, krenuli smo na put ka Beogradu, zahvalni što smo imali mogućnost da boravimo u Banji, na jedan interesantan i nesvakidašnji način.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -