14.7 C
Belgrade
utorak, oktobar 1, 2024

CNT: Najbolji hoteli u Crnoj Gori

Čuveni magazin posvećen putovanjima je napravio listu najboljih hotela u Crnoj Gori u 2024. godini na osnovu izbora stručnih urednika. Na listi se nalaze hoteli kako na samoj obali, tako i u kontinentalnom delu ove zemlje, 

Conde Nast Traveler je napravio napravio listu najboljih hotela u Crnoj Gori u ovoj godini. U reportaži se navodi da kompaktni geografski položaj zemlje, jedinstveni smeštaj i dramatičan krajolik čine primamljivom destinacijom za putnike svih sklonosti. Crna gora nudi aktivnosti koje će zadovoljiti sve želje i prohteve, od ljubitelja istorije do ljubitelja wellness-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TU magazin (@tumagazin.rs)

Među odabranim hotelima se nalaze neki otvoreni prošle i ove godine, a u najuži izbor je ušlo 8 hotela. To su hoteli One&Only Portonovi, Regent Porto Montenegro, The Chedi Luštica Bay, Mamula Island Hotel, Lazure Hotel and Marina, Villa Geba i Gradska Hotel iz Cetinja. Jedini hotel sa severa zemlje koji se nalazi na listi najboljih je Swissôtel Kolašin Resort.

Ova lista potvrđuje da se Crna Gora već profilisala kao destinacija koja pruža ne samo sadržajan već i luksuzan odmor. Ovi hoteli su u velikoj meri konkurentni hotelima u zemljama u regionu, jer obezbeđuju uslugu koja je presonalizovana i prilagođena potrebama svakog gosta.

Više o ovom hotelima pronađite na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -