10.4 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

TheFork – rešenje za ugostitelje u formi aplikacije

TheFork aplikacija i internet stranica, omogućava korisnicima da pronađu i kontaktiraju restorane koji vrše dostavu hrane. Ova aplikacija će biti besplatna za restorane partnere, a iako se za sada koristi samo u zemljama Evropske unije, po svemu sudeći će uskoro stići i na naše tržište

TheFork je vodeća globalna aplikacija za rezervacije restorana preko interneta koja najavljuje da će tokom perioda u kom vlada pandemija koronavirusa korisnici moći besplatno da pronađu restoran i naruče svoju omiljenu hranu.

Imajući u vidu da se sve više restorana i ugostiteljskih objekta zatvara, ovakav vid poslovanja bi mogao da na neki način ublaži nepovoljne uticaje pandemije. Prema poslednjim istraživanjima, sve više ljudi se odlučuje na takav korak, naručivanje hrane je sada neki novi vid osveženja, naročito ako se zna da je višemesečno zatvaranje i kuvanje kod kuće postalo monotono i neinspirativno.

Ova usluga će biti besplatna za partnerske restorane na platformi, a nakon Italije i ostalih zemalja Evropske unije u kojim već funkcioniše, očekuje se da bude plasirana i na naše tržište.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -