20.6 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Kamps Bej – nova afrička turistička meka

U Kejptaunu i najlepšem odmaralištu u tom kraju sveta, Kamps Beju, sve je podređeno okeanu i dekadentnom načinu života na plaži

Kamps Bej (Camps Bay) je jedno od najživljih i najmodernijih predgrađa u Kejptaunu, a nalazi se na obali Atlanskog okeana, na samom jugu afričkog kontinenta. Nekada netaknuti prirodni raj, danas je popularna turistička destinacija za sve zaljubljenike u morske sportove.

Na samoj obali Kamps Beja nalaze se brojni luksuzni resorti i butik hoteli, kao i šarmantni pansioni koji obezbeđuju vrhunac odmora i uživanja u lepotama Afrike u kombinaciji sa ekstravagantnim luksuzom.

Plaže su obložene belim peskom koji okružuju palme, a uporedo sa plažom prostire se nepregledno šetalište i bulevar na kome se nalaze brojni kafići, bistroi i restorani specijalizovani za mediteransku gastronomiju koja odražava taj kosmopolitski trend koji je svuda prisutan.

Kamps Bej predgrađe je popularno mesto za slavne osobe, lokalce koji žive u blizini, kao i za internacionalne turiste koji dolaze ovamo kako bi uz koktel uživali u plažama i modernim restoranima.  Nakon dugog surfovanja, sunčanja, planinarenja ili vožnje biciklom, koktel je sve ono što jednom čoveku treba.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -