6.7 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Tomislav Hrala, direktor prodaje i marketinga One&Only Portonovi

I pored toga što će primiti prve goste tek na proleće 2021. godine, ultra luksuzni rizort One&Only Portonovi koji se nalazi na ulasku u Bokokotorski zaliv, se već suočio sa štetom koju je korona virus naneo turizmu. O svemu tome, ali i pripremama i planovima za veliki početak, detaljnije smo razgovarali sa Tomislavom Hralom, direktorom prodaje i marketinga ove nautičke oaze

TU: Da li imate neposredno iskustvo vezano za korona virus i pandemiju?
TH: U kompaniji One&Only čvrsto se zalažemo da su zdravlje, sigurnost i dobrobit gostiju i kolega naš najveći i prevladavajući prioritet. Sa aspekta korporacije, postoji čitav set mera koje naše kolege svakodnevno preduzimaju kako bi se osiguralo svakodnevno bezbedno i nesmetano poslovanje.

TU: Kako je novonastala situacija uticala na vaš posao?
TH: Globalna tendencija online poslovanja uzrokovana novim koronavirusom donela je virtuelne prezentacije rizorta, u odnosu na one “licem u lice” na koje smo navikli godinama unazad. Shodno tome, prilagodili smo se ovakvom načinu rada, te sve bitne i planirane promocije radili posredstvom digitalnih platformi, kako bismo se pobrinuli da se glas o prvom One&Only rizortu u Evropi daleko čuje.

TU: Šta ste prvo promenili u vašem poslovanju?
TH: Naš kompletni tim je u obavezi da završi određenu obuku za COVID-19 i ponovno sertifikovanje zdravstvenih i sigurnosnih protokola kako bi mogao pouzdano da izvršava svoje uloge. Imenovali smo novog COVID-19 posvećenog koordinatora za zdravlje, sigurnost i higijenu, odgovornog za sprovođenje naših poboljšanih zdravstvenih i sigurnosnih programa. Pored besprekornih higijenskih i sanitarnih mera širom rizorta, postoje termalne kamere i digitalni infracrveni termometri za diskretnu i privatnu proveru temperature. Takođe ćemo ponuditi sanitaciju prtljaga gostiju po dolasku i obezbedićemo komplet dobrodošlice sa zaštitnim i sanitarnim proizvodima za svakog gosta koji će ih koristiti tokom svog boravka. Razvili smo alate za poboljšanje iskustva gostiju bez dodatnih fizičkih kontakata, inovirajući nove beskontaktne i digitalne platforme za komunikaciju sa našim gostima i pružajući lak pristup informacijama u rizortu. Takođe, smo bili prvi brend koji je predstavio globalni gest “Ruka na srce” – srdačna dobrodošlica koja svakog našeg gosta pozdravlja elegantno, bez potrebe za rukovanjem. To pokazuje da služimo iz srca, lično je, smisleno i ukorenjeno je u našem međusobnom poštovanju gostiju i kolega, dok istovremeno garantuje prostor i udaljenost kako za naše goste, tako i za kolege.

TU: Kakvo je vaše trenutno radno okruženje, da li radite od kuće ili iz kancelarije?
TH: S obzirom na izuzetan nivo kolektivne higijene i odgovornosti, timu prodaje i marketinga hotela One&Only Portonovi, omogućeni su idealni uslovi za nesmetan rad iz savremenih kancelarija. Međutim, ukoliko neko od kolega izrazi želju da radi od kuće, ovakva opcija biva omogućena.

TU: Da li imate podršku nadležnih institucija i u čemu se ona sastoji?
TH: Oduvek smo imali sveobuhvatan sanitarni program, u skladu sa Svetskom zdravstvenom organizacijom i lokalnim zdravstvenim službama, i nastavićemo da se prilagođavamo kako novi podaci postaju dostupni. I dalje smo u vrlo bliskom kontaktu sa lokalnom vlašću, kako bismo uskladili i premašili sve zdravstvene i bezbednosne zahteve.

TU: Koji su vaši lični i planovi vaše kompanije za bližu budućnost i narednu sezonu?
TH: One&Only Portonovi, koji prima prve goste na proleće 2021, postaviće novi standard za ultra-luksuz u regionu sa nenadmašnom uslugom, spektakularnim smeštajem i iskustvima koja gostima prenose srce destinacije. Širom sveta, svi naši rizorti nude apsolutnu privatnost, sa namenskim prostorima za parove, porodice ili grupe – ima mesta za sve koji se mogu osloboditi i živeti punim plućima. One&Only Portonovi biće preplavljen životom i energijom, nudeći nenadmašan glamur na novoj rivijeri, upotpunjen elegantnim dizajnom, finim trpezarijama i revolucionarnim wellnessom. Naši gosti traže nova, autentična iskustva i bekstvo od svakodnevice koje prevazilazi samo luksuz. Živahni šarm okolnih mesta UNESCO-ve svetske baštine, neverovatna priroda i bogata kultura čine One & Only Portonovi zadivljujućom destinacijom. Veoma sam srećan što sam deo priče o prvom One&Only rizortu u Evropi. Pričinjava mi veliko zadovoljstvo to što svojim doprinosom mogu da pomognem razvoju ove fenomenalne ideje. Moji lični i profesionalni planovi trenutno su vezani za Crnu Goru, koju sam prihvatio kao svoj novi dom.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -