21.1 C
Belgrade
nedelja, jun 23, 2024

Vrhunski tenis „na pjeni od mora“

Ekskluzivno partnerstvo tenisera Janka Tipsarevića i One&Only Portonovi rizorta

U stilu nove Rivijere na crnogorskoj obali Jadrana, One&Only Portonovi najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa Jankom Tipsarevićem i njegovom kompanijom svetske klase, Tipsarević Luxury Tennis. Pod uticajem neizmernih lepota Boke, inspirisan sportskim duhom koji se oduvek neguje u regionu, te neiscrpnom energijom koju promoviše One&Only, ovaj teniski klub postaće najaktivnije mesto u rizortu – mesto gde se napredne veštine i tehnika preklapaju s ultimativnim doživljajem ovog sporta.

Tipsarevic Luxury Tennis nudi vrhunsko iskustvo, treninge i uzbudljive događaje koji nadahnjuju i izazivaju goste svih godina i nivoa da poboljšaju svoje veštine tokom odmora. Bilo da se radi o privatnoj pojedinačnoj ili grupnoj sesiji s profesionalnim ATP/WTA trenerom, zabavnom meču ili ekskluzivnom turniru, Tipsarević Luxury Tennis pokriva sve u vezi sa tenisom na najvišem nivou. Ovu kompaniju vodi Janko Tipsarević, proslavljeni srpski teniser poznat po svojim pobedama nad mnogim najboljim svetskim igračima, te po osvajanju četiri ATP turnira u singlu, titule Dejvis kupa u dublu, kao i osmog mesta na svetskoj rang listi.

Vrhunski tenis na pjeni od mora

„Kroz Tipsarević Luxury Tennis, posvećeni smo dovođenju najboljih svetskih igrača na terene najluksuznijih rizorta, na nekim od najlepših destinacija na svetu. Radujemo se partnerstvu s One&Only Portonovi u Crnoj Gori i drago nam je što ćemo biti deo priče prvog One&Only rizorta u Evropi“, rekao je Janko Tipsarević. „Bilo da odaberu da se okušaju u meču protiv nekog svetski priznatog sportiste ili da poboljšaju svoje performanse uz našeg sjajnog trenera Jaroslava Grela, gosti svih nivoa i sposobnosti mogu očekivati vrhunski standard treninga koji još nije viđen u regionu“, dodao je on.

Nesporno je da će, uz vanserijske ATP trenere i dva izvanredna osvetljena terena, gosti One&Only Portonovi rizorta imati mogućnost da postanu pravi šampioni – okruženi živopisnim lepotama Herceg Novog i Boke Kotorske, te fascinantnim stilom i arhitekturom samog rizorta.

Vrhunski tenis na pjeni od mora

„Kroz brend One&Only gostima uvek želimo da pružimo najbolje. Upravo zato veliku pažnju posvećujemo izboru partnera, koji su među najboljima na svetu u svojim oblastima. Jako me raduje što imamo priliku da sarađujemo sa Jankom Tipsarevićem, ATP teniserom svetskog ranga, uz kojeg će naši gosti moći da poboljšaju svoje veštine i napreduju u tenisu,“ objašnjava Michele Giraudo, generalni menadžer rizorta. „Posebno smo se fokusirali i na kvalitet naših terena, ulažući u profesionalnu podlogu i visokokvalitetnu opremu, kako bismo gostima obezbedili svetsko iskustvo prve klase,“ dodaje.

Slaveći destinaciju, One&Only Portonovi je kreirao posebna iskustva za goste kako bi im pružio jedinstveni uvid u ovaj očaravajući region. Od veličanstvenih prirodnih pejzaža do kristalno čistih voda i najsavremenijih sportskih, wellness, umetničkih i mnogih drugih sadržaja; One & Only Portonovi je oaza za odmor i relaksaciju, ali i za aktivna i kreativna iskustva. Kroz kolekciju ovih aktivnosti, gosti će otkriti novu rivijeru s njenom divljom lepotom i bogatom istorijom, bilo da je to planinarenje slikovitim terenom, oživljavanje lokalne kulturne tradicije ili plovidba luksuznom jahtom uz nezaboravnu nautičku avanturu.

Elegantno pozicioniran u Herceg Novom, na ulazu u Bokokotorski zaliv, One&Only Portonovi će početi da dočekuje goste od 1. maja 2021. godine, nudeći prostranost i privatnost upotpunjene glamurom i energijom bez premca. Za više informacija posetite oneandonlyportonovi.com.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -