12.5 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Japanska avio-kompanija nudi večeru u parkiranim avionima

Hrana u avionima je verovatno poslednja stvar koja nam nedostaje kod putovanja u vremenu pandemije. Jedna japanska avio-kompanija ima ponudu koja treba da nas ubedi u suprotno

All Nippon Airways (ANA) je japanska nacionalna avio-kompanija sa misijom. Njihova ideja je da svojim donedavnim putnicima ponudi jednu novu uslugu, luksuzne obroke koje bi inače jeli za vreme leta, ali sada čvrsto na zemlji u parkiranom avionu.

Avio-kompanija je najavila kako će na jedan dan pokrenuti svoj novi “restoran sa krilima”, ali uzevši u obzir da je potražnja nadmašila sva očekivanja, to bi mogla postati praksa.

Restoran aviona je nudio obroke prve i ekonomske klase koji se obično služe na međunarodnim letovima, a putnici su se ukrcali na Boeing 777 na aerodromu u Tokiju, imajući u rukama karte koje su dizajnirane tako da izgledaju kao one prave. Jedina razlika u odnosu na pravi let je bilo to što pojasi nisu morali da budu vezani.

Ulaznice za restoran rasprodate su za jedan dan, cena obroka u prvoj klasi je oko 470, dok je za drugu potrebno izdvojiti oko 230 evra.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -