27.5 C
Belgrade
četvrtak, jun 20, 2024

Još brže do vesti iz turizma

Najvažnije novosti i zanimljivosti sa svih destinacija u zemlji, kao i informacije o svom radu, Turistička organizacija Srbije od sada objavljuje i putem newsletter-a

Ovaj format dostupan je svim potencijalnim turistima koji se putem veb stranice Turističke organizacije Srbije prijave za newsletter, ali i udruženjima i agencijama, širom sveta. Na taj način, pogotovo u doba otežanog kretanja, svi oni pravovremeno dobijaju informacije koje su im značajne za planiranje i realizaciju putovanja.

Aprilski broj TOS biltena sa zadovoljstvom smo prosledili na nekoliko hiljada adresa, a verujemo da će sve naredne objave stići do još većeg broja zainteresovanih turista i partnera iz turističke privrede. Za prijem newsletter-a Turističke organizacije Srbije možete se prijaviti putem veb adrese https://www.srbija.travel/ , kroz sekciju ,,Budite informisani“.

U međuvremenu, tekstove iz prvog newsletter-a, uz najvažnije vesti iz Turističke organizacije Srbije, možete pročitati na posebnoj stranici našeg portala https://www.serbia.travel/zurnal-pregled.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -