29.4 C
Belgrade
nedelja, jun 16, 2024

Nagradna igra: U društvu sa čuvenim Masimom Boturom

Poznati kuvar bi pobednika takmičenja naučio da priprema neka jela, nakon čega ga očekuje eksplozija ukusa u njegovom restoranu Osteria Francescana

Masimo Botura, jedan od najboljih šefova na svetu, osmislio je nagradnu igru, odnosno humanitarnu akciju u kojoj praktično svi dobijaju. On poziva sve zainteresovane da budu gosti u njegovom hotelu Casa Maria Luigia u Modeni, gde će pobednik nagradne igre imati tu privilegiju da kuva sa njim.

Druženje u kuhinji podrazumeva privatan čas kuvanja, pripremaće se tortellini, nakon čega će pobednik imati čast da uživa u gastronomskom iskustvu od 9 gangova po meniju iz njegovog restorana Osteria Francescana, nekadašnjeg najboljeg restorana na svetu.

Svi zainteresovani bi trebalo da učestvuju u humanitarnoj akciji, potrebno je da uplate neprofitnoj organizaciji Food for Soul Iznos od 10, 25, 50 i 100 dolara kako bi se kvalifikovali za eventualno osvajanje nagrade.

Nagradna igra traje do 11. juna, pobednik će biti proglašen 30. juna, a svi zainteresovani se mogu prijaviti preko zvanične internet stranice.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -