10.4 C
Belgrade
utorak, april 23, 2024

One&Only Portonovi donosi ultimativni luksuz u Crnu Goru

S nestrpljenjem iščekivani One&Only Portonovi u Crnoj Gori počeo je da dočekuje goste od 1. maja. Kao prvi One&Only rizort u Evropi, ovo mesto je najluksuznija destinacija na Jadranu. Uz ekskluzivni wellness koncept Chenot Espace, goste očekuje i Sabia by Giorgio Locatelli – restoran na čelu sa Đorđom Lokatelijem, jednim od najboljih italijanskih kuvara na svetu

One&Only Portonovi se nalazi u Herceg Novom – na ulazu u predivni Bokokotorski zaliv, okružen veličanstvenim planinama i Jadranskim morem. Lociran u Portonovom, nadomak D-marin marine sa 238 vezova, ovo mesto predstavlja pravu nautičku oazu. Rizort je dizajniran po ugledu na arhitektonski stil i impresivne razmere starih venecijanskih palata, uz grandiozne fasade, veličanstvene kolonade, crvene krovove od terakote, vrtove i mnoštvo bazena, dok će se privatna peščana plaža nadmetati sa najlepšim na Mediteranu.

U središtu rizorta je Chenot Espace koji nudi pionirske wellness tretmane naučno ispitane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje. Zasnovan na renomiranom Chenot metod®, ovaj revolucionarni pristup kombinuje najnovija naučna dostignuća i najbolje iz kineske i tradicionalne medicine, kreirajući transformativno iskustvo detoksikacije i resetovanja tela i uma.

One&Only Portonovi je i ključna gastro-destinacija na jadranskoj obali. Restoran Sabia by Giorgio Locatelli služi italijansku kuhinju u stilu Rivijere, sa fokusom na sveže plodove mora, sirovo povrće i organski crudo iz sopstvenog Raw bar-a. Tapasake klub je energetsko jezgro rizorta – opušten i živopisan klub uz bazen, sa restoranom savremene japanske kuhinje, terasom na krovu, Shisha barom i redovnim DJ setovima. Restoran La Veranda potencira domaće sastojke i stilove kuvanja, uz otvorenu kuhinju i stanice za kuvanje uživo. Smešten u lobiju, Caminetti bar dočekuje goste širokim pogledom s terase na vrt i more, nudeći izdašnu listu pića, čajeva i zakuski.

Brojne aktivnosti za goste svih uzrasta su dostupne širom rizorta, uključujući KidsOnly klub za decu i OneTribe za tinejdžere. Teniski klub sa dva profesionalna terena, kojim operira Tipsarević Luxury Tennis na čelu sa proslavljenim teniserom Jankom Tipsarevićem, pruža vrhunske sadržaje za ljubitelje ovog sporta na svim nivoima.

Sve One&Only Portonovi elegantne gostinske sobe, apartmani i vile dizajnirani su tako da gosti mogu uživati u spektakularnom pogledu na marinu, zaliv i planine.

Za više informacija ili rezervacije posetite: www.oneandonlyresorts.com

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -