16.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Novi sjajni dijamant budvanske rivijere

Pažljivo oblikovan da se uklopi u životnu sredinu, ovaj rizort savršeno dopunjuje svoj mediteranski ambijent. Kombinujući prirodne lepote sa mirnim zaklonom, Vivid Blue stvara dragoceni sklad sa prirodom. Njegov čudesni pejzaž okružen zimzelenom vegetacijom, primamljive plaže i plavo more boje topaza, postali su najnovije utočište rivijere

Raskošni hotel sa 4 zvezdice izranja na suncem natopljenom jadranskom horizontu, nudeći izvanredan doživljaj odmora koji premašuje očekivanja čak i najizbirljivijih posetilaca. Elegantan, moderno-mediteranski hotelski koncept uparen je sa ekskluzivnim pogodnostima i izuzetnim dizajnom, kako bi se osigurali idealni uslovi za ugodan boravak.

Vivid Blue se sastoji od 41 luksuzne smeštajne jedinice, zajedno sa vrhunskim restoranom Olivine, rajskim infinity bazenom i namenskim centrom Beauty  & Clinique SPA poznatim pod nazivom Aqua Blue. Uz izvanredne standarde usluge, svaki sprat hotela predstavlja jedinstveni koncept sa različitim dekorom, materijalima i šemama boja, kako bi se stvorila atmosferu koja odiše svestranim dizajnom, modernom arhitekturom i opuštajućim detaljima.

Od Ocean Dream do Blue Moon sprata, pored ultra modernih sadržaja, gosti Vivid Blue Serenity Resort-a mogu da uživaju u orginalnom stilu i udobnosti, kao i u panoramskom pogledu na plavi Jadran, a deo najnagrađivanije plaže Drobni Pijesak, rezervisan je samo za njih.

Restoran Olivine

Uhvatite zalazak sunca s koktelom u ruci ili uživajte u večeri sa pogledom na budvansku rivijeru. Olivine nudi gostima a la carte fuziju ukusa iz celog sveta, koji lokalne proizvode pretvaraju u nezaboravno gastronomsko iskustvo. Izvrsni kulinarski specijaliteti pripremljeni pod vođstvom šefa kuhinje Giljerma Fernandeza Floreza, predstavljaju uvek sveže i ukusne zalogaje. Inspiracija za jelovnik potiče iz raznih krajeva sveta u kojima je šef kuhinje usavršavao svoj kulinarski zanat.

Jelovnik restorana poštuje pravila sezonalnosti, omogućavajući samo najsvežijim, najzdravijim i sastojcima iz aktuelne sezone da ukrase sto za ručavanje u restoranu. Kroz kombinaciju lokalnih proizvoda i univerzalnih recepata, gosti mogu da uživaju u izvrsnim novim jelima ili poznatim jelima mediteranske kuhinje. Bilo da se radi o intimnoj večeri ili nekom posebnom događaju, osoblje restorana nudi vrhunsko gastronomsko iskustvo, personalizovanu uslugu i prijatan ambijent od trenutka rezervacije. U enterijeru restorana dominira elegantan dizajn koji se širi na prostranu terasu sa infinity bazenom i pogledom na more. Olivine je novi ekskluzivni epicentar rivijere za otkrivanje novih ukusa, spajanje izvrsnih jela sa pažljivo odabranim vinima i pružanje prvoklasne usluge. Za one koji žele da kombinuju izvrsnu hranu i opuštanje, hotel nudi niz paketa koji uključuju večeru, spavanje i wellness tretmane.

Aqua Blue Beauty & Clinique SPA

Ono što Vivid Blue odvaja od ostalih hotela na rivijeri je upravo Aqua Blue Beauty  & Clinique SPA koji nudi najbolju paletu tretmana, od opuštanja do holističke terapije. Spa meni za negu kože lica i rituale tela, kupke za ulepšavanje, aromaterapiju i biljne lekove, omogućavaju gostima da redefinišu blagostanje i da dožive čisto zadovoljstvo, osećaj lakoće i harmonije. Aqua Blue Beauty  & Clinique SPA donosi inovativne tehnike i naprednu hidroterapijsku opremu sa blatom i algama iz Mrtvog mora, kao i vodenu zonu koja nudi veliki izbor masaža i holističkih tretmana koje pružaju iskusni Spa stručnjaci. Aqua Blue ugođaj prostire se na 250 m2 i nudi široki izbor tretmana i masaža, a istovremeno pruža vrhunsko utočište mira i relaksacije, kao i najbolje uslove za obnovu duha i tela.

Više informacija na: Email: sales@vividblue.me ili na www.vividblue.me.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -