7.7 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Zašto je Crna Gora idealna destinacija za letovanje

Da državljani Srbije mogu ući u Crnu Goru bez PCR testa i potvrde o vakcinaciji, vest je koja nas je sve obradovala. Dragi ljudi, miris i ukus detinjstva, peščane plaže, srednjovekovne tvrđave, planinska jezera, sela… Šta vam je najviše nedostajalo 

Crnu Goru kao destinaciju nije potrebno posebno predstavljati. To je zemlja iz koje nosimo najlepše uspomene, gde se osećamo sigurno, slobodno i bezbrižno. Ukoliko je odavno niste posetili, prijatno ćete se iznenaditi. Sve što volite je tu, ali ima i noviteta.

Pored svetskog brenda Nikki beach i Luštice bay, ovog leta možete posetiti nove muzeje – kao što je kuća Iva Andrića u Herceg Novom, otkriti zanimljive pešačke staze – poput Staze zdravlja na Orjenu ili Staze orhideja u barskom zaleđu, ali i uživati u raznim drugim sadržajima, poput posete Lipskoj pećini. Crna Gora je ove godine akcenat stavila na svoju fantastičnu prirodu i aktivni turizam, kao i na kulturu i neprevaziđen gastro-ugođaj.

Hajde da oživimo sećanja i iznova upoznamo zemlju koja budi posebnu emociju! Zašto je Crna Gora naša idealna destinacija za odmor?

Slobodno i sigurno putovanje

Osim što državljani Srbije mogu preći crnogorsku granicu bez PCR testa i potvrde o vakcinaciji, važno je napomenuti i to da je Svetski savet za turizam i putovanja dodelio Crnoj Gori međunarodnu oznaku “Safe Travels”, potvrdivši time da je reč o destinaciji koja je usvojila globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

 

Pa, počnite da planirate svoje slobodno i sigurno putovanje!

Akcijske cene smeštaja

Prvi korak u planiranju letovanja je rezervacija smeštaja. Ukoliko vas brine budžet, imamo dobre vesti! Iz Crne Gore najavljuju snižene cene smeštaja, a neke akcije možete iskoristiti već u maju i prvoj polovini juna.

Tivat, grad prepoznat po luksuznim sadržajima i Porto Montenegru, četvoročlanoj porodici nudi letovanje već od 120 eura.

Nemate izgovora da ovog leta ne uživate u odmoru koji ste zaslužili.

Sve je na dohvat ruke

Za one željne raznovrsnih avantura, Crna Gora ima prednost. Samo ovde možete doživeti planinu i more u jednom dahu ili, bolje rečeno, u jednom danu! Ako pažljivo isplanirate vreme, ova zemlja će vam ponuditi više nego što možete da zamislite. Dan koji počne kupanjem u moru, lako se može završiti na vrhu planine.

Mala, ali lepa i raznolika, Crna Gora je zemlja koja ne može da vam dosadi.

Uvek drugačija

Koliko god puta da ste je posetili, Crna Gora će vas uvek iznova oduševiti.

Ako ste posetili Nacionalni park Durmitor i bajkovito Crno jezero, ne zaboravite da se u blizini nalazi još 17 veličanstvenih planinskih jezera. Splavarili ste Tarom, a da li ste probali Zip line na mostu Đurđevića Tara? Znate li da Stari Bar zovu „crnogorskom Pompejom“ i da je reč o jednom od najznačajnijih arheoloških nalazišta na Balkanu? Jeste li obišli sva ostrva, plaže i vidikovce Skadarskog jezera? Tu je i magična Piva – i reka i jezero i planina.

Spremite se za uvek drugačiju avanturu!

To je Crna Gora

Crna Gora je prva ljubav u svetu letovanja. I kako to obično biva, ne zaboravlja se. Vreme je da stvorimo neke nove uspomene koje će se pamtiti celog života!

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -