17.3 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Blue Kotor Bay, Premium Spa Resort bez presedana

Ukoliko želite pravu relaksaciju, revitalizaciju tela i duha nakon ovih isrcpljujućih vremena, ukoliko želite pobeći u netaknutu prirodu, a istovremeno želite i da se  zabavite, Blue Kotor Bay je apslutno najbolji izbor, savršenstvo bez presedana

Novo IT mesto o kojem se najviše šuškalo proteklih meseci otkad je otvoren u julu prošle godine, upravo je savršeno ušuškani Blue Kotor Bay Premium Spa Resort.  Ovaj rizort je postao glavna zvezda Jadrana i jedan od najboljih novootvorenih hotela u regionu.

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort nosi neverovatnu harizmu, i tokom čitavog vašeg boravka pratiće vas osećaj smirenosti, blaženstva, razigranosti, uz premijum uslugu. To je rizort u kome se gosti mogu opustiti, zabaviti, uživati u novim gastronomskim trendovima, probati jedini originalni turski Hammam u regiji, skočiti u more s yoga deck-a, ispijati signature koktele na Bliss beach plaži, izležavati se na baldahinu i osluškivati prirodu.

Rizort koji se nalazi na području pod zaštitom UNESCO-a, predstavlja inovativne tipove soba, pa uz standardne i superior kategorije, nudi i nezaboravne deluxe spa sobe sa privatnim hidro-masažnim đakuzijem ili deluxe swim up sobe sa privatnim bazenom, dostupnim samo za goste koji su rezervisali taj tip sobe.

U sklopu hotela nalazi se Spa Soul Wellness sa grejanim bazenom, turskim kupatilom, panoramskom saunom sa pogledom na zaliv, dvoranom i raznim ponudama masaža i spa rituala. Takođe, posebnost resorta je Vrmac Health Club, gde će se gostima nuditi programi rehabilitacije, revitalizacije i lifestyle medicine, sve za njihov opšti boljitak.

Pored Bliss Bara na plaži, tu je Piano Lounge bar gde se ispija prva jutarnja kafica, sa pogledom na beskrajne planine i more, i uživa u domaćim slatkim delikatesima.

Blue Kotor Bay ima za cilj da što je više moguće, svim gostima približi lokalnu kulturu. Tako, poseban deo gastro ponude zauzima „Crnogorski kutak“, gde su servirani domaći i lokalni specijaliteti i gde se gostima pruža ono najbolje domaće, lokalno, sveže, raznoliko i kvalitetno.

Specifičnost rizorta Blue Bay Kotor je da predstavlja odmaralište samo za odrasle i da ima za cilj da osigura nezoboravan odmor, posvećen stvaranju uspomena. Svake večeri ćete moći da uživate u muzici uživo pored mora u jedinstvenom a la carte restoranu Lighthouse, koji se bazira na fuziji međunarodne kuhinje. Takođe, sigurni smo da će svako jelo pratiti savršeno odabrano vino ili prosseco, koji će još više doprineti „wow“ faktoru i potpunom gastro-užitku.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -