5.2 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

TO Budva: Cene nikad povoljnije, ulazak slobodan

Turistima koji ove godine planiraju letovanje na crnogorskom primorju za ulazak u zemlju neće biti potrebni testovi na koronavirus niti potvrda o vakcinaciji, a u slučaju obolevanja, biće omogućena besplatna zdravstvena nega, saopšteno je prilikom svečanog koktela sa medijima u Novom Sadu, organizovanog u okviru regionalne promotivne kampanje Crne Gore

Direktorka Turističke organizacije opštine Budva Maja Liješević, istakla je da su ovogodišnje cene povoljnije nego ikada.

„Turisti iz Vojvodine i cele Srbije uvek su rado viđeni gosti na budvanskoj rivijeri. Povezuje nas vekovno prijateljstvo, ista kultura, senzibilitet i emocije pre svega. Ove godine smo, možda više nego ikada, spremni za jedno leto druženja i zajedničkog uživanja. Cene su nikada povoljnije, a ulazak u državu potpuno slobodan” – istakla je Maja Liješević.

U ime Nacionalne turističke organizacije Crne Gore prisutne zvanice je pozdravila Ljiljana Čukić, a da su budvanske i crnogorske plaže sređene i spremne da prime goste iz regiona potvrdio je i Blažo Rađenović, predsednik borda direktora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

Novosadski Trg Slobode danas je bio “preplavljen” promotivnim materijalom crnogorskih turističkih destinacija koje su delili mladići i devojke iz “Udruženja Lovćenac” u crnogorskim i paštrovskim nošnjama.

U hotelu “Pupin” u Novom Sadu organizovan je susret budvanske privrede i turističkih agencija iz Vojvodine, nakon čega je usledio svečani koktel u restoranu “Zak” kojem su prisustvovali predstavnici Nacionalne turističke organizacije i lokalnih turističkih organizacija iz Kolašina, Bara, Tivta, Kotora, Pljevlje, Ulcinja, Žabljaka i Podgorice.

Prilikom koktela predstavnicima medijima u okviru nagradne igre su dodeljeni vredni pokloni u vidu aranžmana na crnogorskom primorju.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -