7.5 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

10 stvari koje ne smete propustiti u hotelu Kempinski Palace Portorož

Hotel Palace Kempinski Portorož ponovo se otvorio 3. juna. Predstavljamo vam listu želja za leto koju ne možete propustiti

1. Luksuzni baldahini

Novo dizajnirani objekat na plaži od 2020. godine nudi izbor luksuznih usluga, a od ove godine: luksuzne korpe za plažu, ispunjene penušavim trenucima i hranom koje se gostima dostavljaju na plaži.

2. Istarski piknik u parku

Više od 100 godina star istorijski park ispred hotela Palace, čije drveće pruža idealnu hladovinu tokom letnjih vrućina, proglašen je prirodnim nasleđem Slovenije. Predivno zelenilo i izbor ruža predstavljaju jedinstveno mesto za istarski piknik.

3. Penušavi trenuci u istorijskom parku i Forma Viva

Istorijski park, prirodna senka, italijanska kafa i muzika sa gramofonskih ploča, puštanje francuskih šansona – zvuči kao prizor iz filmske scene, ali ovo možete doživeti u Forma Viva Coffee & Pastry u parku hotela Palace.

4. Suši trenuci u restoranu Fleur de Sel

Suši u hotelu Kempinski Palace Portorož dolazi u sklopu sezonske letnje ponude. Sa novim suši kuvarom, hotel proširuje svoju kulinarsku ponudu kako bi pružio izbor za sve ukuse i stilove kuhinje.

5. Večera pod zvezdama u restoranu Sophia koji je na listi Mišlenovog vodiča za restorane

Jelovnik sa temom leta, inspirisan bezvremenskom lepotom Sofije Loren, predstavlja tradicionalnu mediteransku i istarsku kuhinju, predstavljenu na moderan način u kombinaciji sa inovativnim tehnikama kuvanja.

6. Tretmani organskim maslinovim uljem u spa centru Rose

Rose Spa ponosno predstavlja svoj novi meni, koji sadrži lokalne tretmane sačinjene od organskih proizvoda na bazi maslinovog ulja Olive Garden Cosmetics.

7. Doručak do 12 h u podne u Kristalnoj dvorani

Odmor je stvoren za duže spavanje! Ranoranioci se prvo mogu odlučiti za rano jutarnje kupanje u bazenu napunjenom morskom vodom, dok se oni koji uživaju u spavanju odmaraju, a i jedni i drugi mogu da uživaju u doručku od 7h ujutru do 12h u podne.

8. Kombinujte Alpe & Jadransko more sa hotelima Kempinski

Leto je vreme za putovanje automobilom! Doživite jedinstveno iskustvo putovanja alpskim regionom sve do jadranske obale i usput povežite tri hotela Kempinski: Kempinski Hotel Berchtesgaden, Nemačka; Palace Kempinski Portorož; i hotel Kempinski Adriatic.

9. Iznajmljivanje bicikla & obilazak živopisnog grada Pirana

Uz sve aktivnosti opuštanja na plaži, pored bazena i u spa centru, gosti takođe imaju mogućnost aktivnijih iskustava: u hotelu iznajmite BMV bicikl i krenite u biciklističku turu prema istorijskom gradu Piranu i upoznajte se sa tajnama ovog živopisnog grada, često zvanog Mala Venecija.

10. Doživite destinaciju na autentičan način

Oni koji su entuzijasti u pogledu lokalnih iskustava i žele jedinstven doživljaj na destinaciji mogu da biraju između dve izuzetne tradicionalne ture: Vintage Boat Tour, ili Vintage Oliver Tour, koja počinje ispred hotela starinskim automobilima i vodi goste do plantaže maslinovog ulja.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -