21.1 C
Belgrade
sreda, jul 24, 2024

Condé Nast o Crnoj Gori

Poznati magazin o putovanjima, Condé Nast Traveler, uvrstio je jednu zemlju iz našeg regiona na listu destinacija koje su najpoželjnije za letnji odmor

Crna Gora je prema pisanju renomiranog magazina poznata kao jedna od najatraktivnijih svetskih destinacija za letovanje, posebno građanima koji žive u regionu, ali i u Evropi.

Oni dalje ističu da je zaista teško naći plažu koja u letnjim mesecima nije prepuna turista, međutim, Crna Gora se i tu bez problema svrstava kao jedna od najboljih opcija. Iako je po površini manja od recimo Konektikata, a stanovnika ima manje od Stoklolma, Crna Gora nudi jedan poseban prirodni raj, netaknutu prirodu, pravi odmor za pamćenje, posebno ako se uporedi sa Hrvatskom ili Grčkom, destinacijama koje su turisti okupirali u poslednjim decenijama.

Osim plaža, Crna Gora nudi puno toga turistima, u zemlji postoji puno kulturno-istorijskog sadržaja, starih gradova u kojima tradicija pripoveda o slavnim prošlim vremenima, tu su i parkovi prirode zaštićeni od UNESCO-a, kao i divlje reke i jezera koja su idealna za kupanje.

Državljani Srbije mogu ući u Crnu Goru bez posedovanja negativnog PCR testa preko svih graničnih prelaza, uz poštovanje epidemioloških mera, u skladu sa zdravstvenim pravilima Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -