12.5 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Živite bilo gde uz Airbnb

Ovaj program je nastao kao potreba, i njegova primena će biti samo logičan nastavak slobodnog života i nomadskog načina rada

Airbnb je lansirao program Live Anywhere on Airbnb, odnosno Živi bilo gde uz Airbnb. Ova kompanija je inspiraciju našla u rastućoj fleksibilnosti života i rada od kuće, odnosno rada sa bilo kog mesta na planeti.

Program je predviđen za 12 pojedinaca, svi oni bi godinu dana živeli isključivo u smeštajima oglašenim na Airbnb-u. Svi kandidati koji budu prošli odadabir će moći da rade i žive na plažama, planinama, kolibama ili vilama, uz mogućnost da budu sa porodicom.

Airbnb će od učesnika tražiti da njihova iskustva podele sa ovom kompanijom, kako bi oni pomogli da se nadogradi platforma i unapredi iskustvo nomadskog načina života. Airbnb će učesnicima programa pokriti troškove smeštaja i obezbediti džeparac za prevoz tokom trajanja programa.

Za program se svi zainteresovani mogu prijaviti do kraja jula, a najsrećniji će započeti svoja putovanja već u septembru 2021. godine. Više informacija o uslovima možete  pronaći na zvaničnoj internet stranici.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -