12.3 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Kompletan primorski ugođaj na samoj obali mora

Hotel Aleksandar 4* predstavlja pravi biser hotelske ponude Budve. Nalazi se u neposrednoj blizini Turističkog naselja “Slovenska plaža”, na svega 20 metara od gradske plaže i 15 minuta hoda od budvanskog Starog grada. Ovakva pozicija hotela i sadržaji koje nudi u kombinaciji sa prirodnim mediteranskim zelenilom koje ga okružuje, čine hotel Aleksandar idealnim za savršen odmor na obali mora

Hotel ima 187 smeštajnih jedinica, 3 otvorena bazena, mini wellness & spa centar, masažni i fizioterapeutski centar, kao i savremeno opremljene dečje igraonice u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru. Hotel poseduje hotelsku plažu koja je na raspolaganju gostima uz posebne pogodnosti korišćenja plažnog mobilijara.

Hotel Aleksandar je vrlo pogodan za sastanke, konferencije i manje kongrese, jer osim izuzetne pozicije i odličnog hotelskog sadržaja poseduje dve konferencijske sale.

Hotel Aleksandar je nosilac međunarodne oznake „Safe travels“ koju dodeljuje Svetski savez za turizam i putovanja (WTCC), a koja je potvrda usvojenih globalnih standarda zdravstvene zaštite kao preduslova za sigurna putovanja.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -